Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

MamSwojePoglady, u mnie to już powoli o nerwicę natręctw zahacza normalnie. Jak pójdę na ten oddział dzienny to mi może pomogą to jakoś opanować, ale póki co jestem rasowym przykładem pracoholika. Mało robi, poświęca temu dużo czasu i efekty tego są mizerne...

Rebelia, ja już dziś swoją dawkę kofeiny do organizmu doprowadziłem ;) .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, oby. Jak na razie jestem dobrej myśli, tylko trochę się o swoją redakcyję boję.

kupmitrumne, jak na prawdziwie "menskiego" mężczyznę zapytam: Kto gra? I w co? :mrgreen:

-- 13 maja 2014, 11:14 --

Rebelia, pocztówkę i zdjęcie w kaftanie :pirate: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, a to się tą okrągłą, kopaną w dupę celuje? Bo ja zawsze myślałem że w bramki jakieś, czy cuś. Ale ja się na sporcie kompletnie nie znam... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, w sumie to nie :P nie widzę nic fajnego w macaniu męskich tyłków przez mężczyzn, zwłaszcza na murawie, zwłaszcza z płaskodupiem, ale cannavaro tyłka płaskodupnego wcale nie miał, wręcz przeciwnie, wrzucam link

http://www.nuevoestadio.com/sites/default/files/ricuras-del-futbol-galanes-del-balon/2012/Sep/18/fabio_cannavaro_06.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.