Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Osiołek, poranek to już za sobą mam :mrgreen: . Od rana rabotaju. Mam nadzieję że kolejnego fuckupu redakcyjnego nie będzie, bo właśnie nad kolejną książką siedzę...

A ty jak?

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, ja nie dawno wstałam i lenię się w łóżku, jestem zmęczona weekendem :P a fuckupu nie będzie, trzymam kciuki :)

-- 12 maja 2014, 09:16 --

slow motion, o to fajny dzień Ci się szykuje, a ja na razie nie wiem co będę robić, brak mi dziś motywacji. Muszę zrobić referat na biologię, więc pewnie tym się zajmę po południu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, to taki prosty, formalny referat, bo brakuje nam ocen do zaliczenia semestru. Mam trzy do wyboru: *klonowanie i mój stosunek do tego procesu. *choroby genetyczne, opisz tą, która wzbudziła Twoje zainteresowanie. *organizmy gmo+moja opinia. Właściwie poziom gimnazjalny :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raz jeszcze przybywam szerzyć spam,chaos i dekadencje,czy ktoś jeszcze jest chętny uczestniczyć w tej misji D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieśka nie ma, buka śpiewa kotu pod prysznicem, nawet hułejn nie zmolestuje sobie chyba, nie cierpię niedziel

A o mnie już nie wspomnie , ja tu się zamartwiam , nie daje znaku życia a tu taka wdzięczność , faceci to tepe chooje ... :cry:

Dzień dobry drogie dzieci :mrgreen:

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieśka nie ma, buka śpiewa kotu pod prysznicem, nawet hułejn nie zmolestuje sobie chyba, nie cierpię niedziel

A o mnie już nie wspomnie , ja tu się zamartwiam , nie daje znaku życia a tu taka wdzięczność , faceci to tepe chooje ... :cry:

Dzień dobry drogie dzieci :mrgreen:

Hejka trumna, kopę lat ;)

A tak przy okazji, czy ja również jestem tępym choojem wg Ciebie?

Agomelatyna 25 mg 0-0-1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, kawał niewdzięcznych kootasów z tych chłopów,oh wait...

Aranjani, a bez zdradliwego smaku nikotyny i substancji smolistych dajecie radę D: ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.