Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

W gorach mialam byc z kims innym jestem z innym,fajnie jest jednak zal troche,ale na ten moment tak trzeba a co bedzie pizniej to sie zobaczy jeszcze,za duzo emocji i za duzo nipotrzebnych slow,czas pokaze co i jak teraz musimy odpoczac a szczegilnie on,dla niego wyrwanie sie z pustki jest chybawazniejsze niz cokolwiek innego,musi sobie poukladac choc troche w glowie bo ma tam balagan emocjonalny za duzy pimimo 3-letniej terapii.

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Tak,turasów zeżarłem,je git,po ciebie już jedzie antyterrorystyczna grupa pająków z Gerwulfem na czele,fun ends here.

DwaGuziki, nima hihi,to samo co powyżej,tylko pajunk Kazio bronczyszczykiewicz.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, zdecydowanie lepsza niż pająki :mrgreen:

otóż to :D

-- 01 maja 2014, 22:11 --

Idem spać .. zaraz zasnę normalnie :D

kolorowych .. i nie gadajcie już o pająkach :papa:

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie w suetach,mialam zkim innym jechac a jestem z innym kolega,ale pogoda ladnawidoki piejne,ogolnie majowka udana jutro ma byc podobno gorsza pogoda,ale dzisiaj ladnie jeszcze bylo,moze jeszcze siee wszystko wyprostuje z czasem,tylko ktos musi zrozumiec ze z tego cierpinia zwanego pustka musi wyjsc sam a obwinianie mnie za swoje azdy nic nie da,i ze rozpaczliwe poszukuwanie czegos lub kogos kto go wyrwie zawszelka cene z jazd psychicznych nie ma nic wspolnego ze zwiazkiem dojrzalym

-- 01 maja 2014, 22:23 --

Pisanie z telefonu jest wkurzajace.

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, I do tego przywykłaś...za chwile skończą mi się sposoby na dręczenie cie :C

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.