Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, zdarza się he he. Mnie się czasem też takie bonusy zdarzają, ale to na allegro w dziale foto. Ludzie czasem nie wiedzą co sprzedają i ile to warte. Narazie "szczyt szczytów" to był teleobiektyw kupiony przeze mnie za 120 zł, wart 250 $ :mrgreen: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, jeśli chcesz upolować króla chuci,przy bądź w nocy.

Teraz ten chućliwiec tu nie rezyduje,ale z tego co wyczytałem powrócił do części mocy.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, przygotujemy pułapkę ! Stworzymy ci nową wirtualną osobowość,z nowym ja,udając jurną siostrę buki jako kindersatanistka będziesz go osaczać,wreszcie po namowie pod pretekstem założenia sekty w której będzie guru,spotkacie sie,tymczasem to będzie pułapka mająca na celu zgwałcenie go przez ciebie i twoją doborową gwardie ladacznic!

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.