Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

cześć Robaczky! :pirate:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

white Lily, troszkę mniej, bo znowu dzisiaj u mnie pada :roll: a jak tam zdrówko? ;)

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powoli zbieram się do wyjazdu z powrotem na śląsk :mrgreen: .

Spasiony, wybawiony i z nowymi wyzwaniami he he (kuzynka chce założyć bloga i teraz będę w autobusie siedział i kombinował nad tą stronką he he 8) ) .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja od jutra wracam do racjonalnego żywienia :mrgreen:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, łaczmy się w bulu i nadzieji, ja jutro idę na rozmowę z psychologiem i też do szpitala będę dreptać. Będzi git. Musi ;) .

Kestrel, co tam Władziu? Stefan z plecaka się o Ciebie dopytuje. :mrgreen:

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, Stefan przez święta się trochę rozruszał. Nawet coś tam o malowaniu pisanek wspominał.

Tylko trochę focha strzelił że musi w bagażniku busa podróżować, bo tam wifi nie odbiera :-| .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie jutro pewnie wymęczy moja terapeutka jak już wejdę do szpitala a ona przyjdzie do pracy, przeciągnie mnie pewnie pytaniami tak,że nie będę wiedziała jak się nazywam

-- 21 kwi 2014, 13:20 --

Variable, teraz te wypłaty nawet nie są śmieszne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.