Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Jezuu co ja bym dała za 2-3 noce spokojnie przespane ... a nie przechodzone, przekręcone, i prześnione albo koszmarami albo jakimiś pierdołami ... :?

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, jak już Władza wspominał, wuj się kłania ;) .

Mój wuj nie działa ... hydroksyzynę se mogę w doope wsadzić :evil:

Muszę wytrzymać jeszcze 2 tyg ... 28 mam wizytę u psychiatry to poproszę ją o coś na spanie bo naprawdę będę jak zombie ... :evil:

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, zaproponowałem hydro ,ale widzę że do doopy :<.

Także nie wiem,ale w benzo sie nie ładuj :<

Wiesz ile mam tej hydroksyzyny w domu ?? Sklep nie długo otworzę 8)

A już od jakichś trzech recept jej w ogóle nie wykupuję ino citalopram.

Kiedyś pomagała ... rozluźniała, wyciszała, pozwalała zasnać ... teraz se łyknę trzy i poza odjęciem kończyn górnych nic nie daje ... leżę jakby mi ręce ucięło i 2h zasnąć nie mogę ... :?

Odstawiłam na jakiś czas bo myślałam, że przywykłam po prostu ... ale i tak doopa .. to samo ... :twisted:

Vivere est militare ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, no to ja też tak mam, jak wezmę hydro ze 3 tabletki automatycznie nie czuję nóg ani rąk, wszystko takie się robi nijakie

Nogi to ja czuję :D Ino ja mam przepisaną w dawce 10 mg ... a te 10 to se mogę nie powiem już co ... :twisted:

Bo mi się w doopie nie zmieści już 8):mrgreen::mrgreen:

-- 16 kwi 2014, 07:59 --

Kestrel :D

-- 16 kwi 2014, 08:00 --

A właśnie ... cza łyknąć cukiereczki :D

Ja jeszcze mam na alergie dodatkowo :D

Vivere est militare ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, potem benzo i inne,otworzyły sieć aptek na całą pl sygnowaną pieczęcią świrów.

Potem cały świat heuehueheh

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Majątek zbiję :lol::lol:

Zanim mnie nie zamkną za nielegalny handel lekami psychotropowymi :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

-- 16 kwi 2014, 08:07 --

Jakbym bardzo chciała coś na spanie poza kolejnością to mąż by mi przyniósł jakieś midanium, relanium albo inny haloperidol 8):lol::lol::lol:

Vivere est militare ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, może same też by mi nie pomogły ale mam pernazinum w dawce 3 tabletek na noc plus hydro 1, ogólnie to teraz schodze z leków i dziś biorę pern ostatnią i to jedną na noc :roll: i nie wiem co to będzie ale od jutra mam olanzapinum na noc będzie dobrze chyba po niej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel :lol::lol:

Matko jak mi się oczy zamykają .. ale się nie położę, bo i tak za godzinę bym musiała wstać ... będę niewyjęta ...

Chyba drugą kawę spiję :D

Vivere est militare ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, No,50% i bydzie git

Ok,czas do roboty dzieci,daily quest : przeżyć albo pożreć płonący łańcuch,powodzenia.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik hahahaha :D

Kestrel karabin weź, może komuś palniesz w łeb i od razu humor lepszy będzie :D

Vivere est militare ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.