Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kupmitrumne, w sumie to najgorsza robote (jak na ratownika), ale nie bylo tak zle poza tym, ze nie mialam nawet okazji wykorzystac swojej wiedzy itp Ogolnie moze byc tylko burdel z grafikami ukladaja zmiany z dnia na dzien i nigdy nie wiesz czy jutro masz isc do pracy i na ile godzin jesli tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rebelia, Jak miałam kiedyś fioła na punkcie tipsów i zrobiłam sobie swoje pierwsze , to musiałam się nauczyć zapinać rozporek , ale da się do wszystkiego przyzwyczaić :lol:

Gorzej przy wycieraniu kapska,gdy szponem sobie przebijesz warstwe srajtaśmy i gówno wejdzie pod pazury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne no bo to tak zwykle jest ... jak coś potrzebują to wiedzą gdzie cię szukać ....

Gorzej jak ty coś potrzebujesz ... wtedy nie ma nikogo ... cudownie wyparowują ... :roll:

Gorzej przy wycieraniu kapska,gdy szponem sobie przebijesz warstwe srajtaśmy i gówno wejdzie pod pazury.

jebłam :lol::lol::lol::lol::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, używam 4 warstwowego , więc nigdy się nie zdarzyło :lol:

Rebelia, dzięki Bogu , że przeszła mi moda na to , teraz hybrydowy jest kól :lol:

-- 14 kwi 2014, 21:05 --

DwaGuziki, Dlatego na rodzinę nie ma co liczyć , chociaż ja na swoją w niektórych sprawach mogę .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.