Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kupmitrumne, a możesz jakieś dobre kremy polecić do stóp ? bo kupiłem ostatnio dwa i się nie sprawdziły. Słabo nawilżały skórę :?:D

a z smiesznych rzeczy to mam uczulenie na prace i zawsze mi krosty na czole wyskakuja od robty to chyba potowki

hobbyturysta, Też tak miałem, tylko był mało widoczne i takie podskórne :D jakieś kwasy są teraz na to chyba i nie zaszkodzi pić dużo wody.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, mury opuszczam :bezradny: hooj wi kiedy, niemniej jednak napewno nie bede czekał na wypis...znajac zycie dzis udalo im sie mnie przekonac a np. w poniedzialek upre sie ze chce do domu i nikt mnie nie zatrzyma :D

Imprezke bede miał napewno 14 czerwca :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, droga ta depilacja laserowa ??? i tylko na 2-3 tyg starcza, a co powiesz o foto depilacji coz to za wynalazek i jak cenowo bo u mnie sporo tych metrów kwadratowych się nazbiera :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, wszystko o.k z tymi laserami, znam temat tylko jest jeden problem...nosz koorwa wstydze sie :hide:

hobbyturysta, na 13 czerwca mam zabukowany bilet i lece obojetne czy bede czuł sie dobrze czy zle...

Tania nie jest laserowa depilacja, choc fakt skuteczna.... moja ex chodzila przez pol roku raz w miesiacu na pachy i pipe..taki pakiet ok 800pln ale efek utrzymuje sie długo

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, depilacja laserowa , laserem diodowym , najlepiej light sheer , żadnym innym , dużo ludzi myli z IPL a to jest gówno i się nie nadaje . Cena zależny od obszaru ciała , w miejscu gdzie pracowałam np. bikini było po 250 zł , a ceny są różne , zależy od salonów . Trzeba wykona od 4-6 sesji co 6 tygodni , a po wykonaniu całego pakietu idziesz raz do roku na tzw. strzał przypominający , po 2 zabiegu włosy wypadają i odrastają cienie i jaśniejsze , a po wybraniu całej pakietu nie rosną wcale , tylko tak jak mówię , trzeba raz do roku zrobić strzał przypominający .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, stopami się nie zajmowałam , bo na ich widok było mi niedobrze , ale teraz , w domowych warunkach robię wszystko :) wystarczy frezarka i podwójne rękawiczki oraz skinsept 8)

macieywwa, nie ma czego , wiesz ile członków i wagin widziały te kobiety ? wiec jeden w tą czy w tą nie robi różnicy , ja głównie przy depilacji myślałam co tu zaraz zjem jak skończę , więc głównie w głowie każda pracownica ma to samo , więc luz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, przecież o tym mówię , IPL to jest"depilacja" impulsów silnego światła ( gówno prawda , bo nie usunie , owłosienia, tylko spowoduje uśpienie cebulki włosa , a później ma się ich w chooj dużo ) i depilacja laserem w tym wypadku diodowym .

Oczywiście trzeba pamiętać o przeciwwskazaniach , niektóre leki które się przyjmuje są światło uczulające , wiec odpada :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w skrócie , jeżeli masz kasę to idź do najbliższego salonu medycyny estetycznej , zapytaj o laser LIGHT SHEER i wybierz pakiet zabiegów , a jeżeli nie masz kasy to golarka i pianka w dłoń .

Tylko pamiętaj Gdy ogolisz się na dole, wode po goleniu użyj na fasole :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jeżeli nie masz kasy to golarka i pianka w dłoń .

U mnie ta opcja odpada, bo mi pożniej jakieś krosty wyskakują po takiej depilacji. Odkładam laser, ale ciągle się boje, że efekt będzie krótki. W końcu takie przypadki chyba też były.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

macieywwa, nie potrzebujesz tragaza czy tam przydupasa :):)

Bagaz może wazyc max21kg a ja i tak zabieram tylko letnie ciuchy i suweniry dla Marka w postaci alko, ptasiego mleczka i cos tam jeszcze chciał tak wiec ziom co chcesz targac.. :D podreczny mam plecak tyz lekki

A koorwa nie pomyslałem, mogłbym Cie tam sprzedać, jak masz niebieskie oczy to nawet, nawet cene bym wynegocjował nie zła za takiego gringo :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

macieywwa, chetnie bym sie wybral do tego szamanka

Tomcio Nerwica, no wlasnie po goleniu mam taki sam problem

kupmitrumne, musze sie zastanowic bo w sumie bym pozbyl sie owlosienia z plecow i barkow , z klty bym zostawil najwyzej skrocil bo bez nich czulbym sie nagi :P

-- 11 kwi 2014, 14:25 --

Variable, ja robie za 1/10 ceny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jeżeli nie masz kasy to golarka i pianka w dłoń .

U mnie ta opcja odpada, bo mi pożniej jakieś krosty wyskakują po takiej depilacji. Odkładam laser, ale ciągle się boje, że efekt będzie krótki. W końcu takie przypadki chyba też były.

Zapewniam Cie ze efekt jest trwaly, do dzis wspominam gladziutka cipke mojej ex, zadnego szorstkiego bobra, czy kłujacych igielek, skóra jak u niemowlaka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.