Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

hobbyturysta, Hej, Maga to taka dziewczyna w biurze do którey przychodze porozmawac. Zawsze o 17:30 przychodze do niej pogadac. Nic takiego dzis nie pichcielem ugotowalem tylko ziemniaki w mundutach 3 i je zjadlem. To wszystko, ale jutro kupie sobie jaja i bede ziemnieki

gotowal i robil jajko sadzone, to bedzie dobrze smakowalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Ja się nie boje niczego , oprócz klęsk żywiołowych , kobiet w futrach :yeah:

i piekła młoda damo,i piekła D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil8, fajnie popływać nie tylko po kwasach, więc zapier.dalam tam i z powrotem :D

kupmitrumne, a pająków sie nie boisz ? jak tak, to na ten gang bang odpuszcze sobie kostium spider-mana :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable ja ci się zaraz potnę :nono::mrgreen:

Odradzam próbę przecięcia skóry widelcem,więcej zachodu niźli to warte :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, Poważnie,jak ma ujowe,niezaostrzone końcówki to nie przebijesz :mrgreen:

-- 09 kwi 2014, 21:21 --

silence_sadness, Taki mały,co się sajlens sednes zwie :mrgreen::pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, Poważnie,jak ma ujowe,niezaostrzone końcówki to nie przebijesz :mrgreen:

Próbowałeś ?? 8)

Moje paznokcie przebiją :mrgreen: Sprawdzałam :D

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.