Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, no to ładna zgraja :D .

Żałuję, że na razie nie mam warunków żeby psa trzymać. Ale jakby kiedyś cud się stał i kupiłbym jakieś mieszkanie to współlokator były taki:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Wilczak_czechos%C5%82owacki

Ostatnio tego zwierza na żywo widziałem. Normalnie dla mnie ideał :105: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, no...wesołe stadko :mrgreen:

Podzielam Twoje zdanie :) Wilczaki są piękne i mądre... jak na razie to moje niespełnione marzenie :) Może kiedys ;) Trzeba tylko je dobrze ułożyć bo lubią dominować :smile:

-- 23 mar 2014, 11:27 --

spadam... zaczynamy malowanie :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, no też czytałem że rządzić na swoim terytorium lubią. Ale podobno kondycyjnie są nie do zdarcia, a mnie właśnie taki pies najbardziej by interesował :D .

Powodzenia w malowaniu!

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, nie potrzebowałem tyle snu tylko nie mam co z soba zrobic ciegale sie doluje a wczoraj juz mnie schizki dopadly na dobre to zrobilem tylko to co umiem czyli ucieklem i poszedlem spac :P

-- 23 mar 2014, 12:26 --

Aranjani, a ja wiem :P a moze i wiem ale nie bede tu pisal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, ja mam dosc uciekania poza tym tyle razy uciekalem ze juz mi tylko 2 ucieczki zostaly za granice do pracy albo do krainy wielkich lowow :) ale na jedno i drugie jestem za bardzo tchorzliwy i zmulony tona mulu :P masz bardzo ladny avek no i oczywiscie musze spytac czy jestes choc ciutke podobna do tej pani

Aranjani, słabe techniki masz na pocieszenie walne moj cytat z watku wkurza mnie "wkurza mnie to jak wyglada moje zycie a jak innych "normalnych" w moim wieku i ciagle porownywanie tego i analizowanie"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, dobrze ze tez nie umiesz klamac to sie ceni i rzadkosc w tych czasach znalesc milosc albo uczciwa osobe jest trudniejsze niz wygranie milion w lotka :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, ładny avek taka cyganska uroda mi duzo nie trzeba zeby uciekac gdzie pieprz rosnie a skolei po paru piwkach to jestem na maxa upierdliwy i inni maja ochote uciekac gdzie pieprz rosnie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, jakbym wygrał w totka to nie wiem czy wiecej szczescia czy pecha by mi to dalo :) ale wtedy bylo mnie stac na pseudo prywatny ekskluziw osrodek na pare miechow a pozniej chyba jakiegos coucza trenera nlp bym zatrudnil na etat :) a po pseudo ogarnieciu :) podroz koleja transyberyjska i na deser tajlandia 8)

-- 23 mar 2014, 12:42 --

Nefertari, dla mnie kazda atrakcyjna o ciemnej karnacji to piekna cyganka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, ja tam milionem bym nie pogardzila ;) Najwiecej wygralam w totka 24 zł... niestety nie poszalałam za ta kasę :P

Moze kiedys Ci sie uda zrealizowac te plany.

A grasz w ogóle? 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, gram w lotka , gralem na gieldzie, w zdrapki, i o zgrozo od paru lat w maszyny hazardowe to jest slabe hobby :( najwiecej wygralem kolo 3 tys ale ta kasa z powrotem trafia do maszyny :) chytry zawsze bedzie chytry i bez pieniazkow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ja tylko przez 6 lat to dobry samochod ale i tak dobrze jak na osobe bez stalej pracy :)

maszyny to dno ale nadal jestem w grze :) w jednym z moich ulubionych lokali byl przyklejony artykul do maszyny o gosciu co przegral wszystkie oszczednosci wzial kredyt pod mieszkanie tez wszystko owalil i z strachu przed narzeczona ktora nic nie wiedziala powiesil sie , tu sie zycie przegrywa a nie majatek :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, nieźle :hide:

Ja pare razy zagralam ale tylko dla rozrywki. Ale nie powiem... wciąga ;)

W Krakowie znałam goscia, starszego faceta ktory przegral pare kamienic, stracil przy tym zone i dzieci a na koncu spotykalam go pijacego tanie wino na rogu ulicy :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.