Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

white Lily, ojj to całkiem prosta zagadka - na dobry początek ;)

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, no właśnie nie ;) skoro white Lily odgadła mogę potwierdzić, że to mały ocelot - zawsze rozbrajały mnie te oczy :105:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bosz,Zwykle z piątku na sobotę siedze do jakiejś 3 nad ranem,a tu padłem przed pierwszą,fstyd, hańba,żenua,jestem zawiedziony sobą.

A tak poza problemami na skale światową (jak ten wyżej) - witam serdecznie gawiedź

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, ja tego zwierzaka znam od bardzo dawna, dziko żyjący kot zamieszkujący Amerykę Płd ;)

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Little Red Fox, zastanawiam się czy mojego ktoś odgadnie chyba przesadziłam z trudnością ,ale znałazłam wsród kotów tam gdzie oceloty i inne ;) szukajcie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Od ostatniego spotkania prześladują mnie leony,3x w drodze do pracy,jeden wczoraj podczas powrotu,przedwczoraj jeden również :hide:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, łomatko :hide: to trzeba juz koniecznie zalozyc nowy temat o ktorym rozmawialismy ;)nie wiedzialam ze to zaraźliwe :mrgreen:

a tak w ogole jak tam? wpadasz dzisiaj na drinka? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Nie wiem,wszędzie leony :hide:

Na dodatek ten z wczoraj,srebrny... i skalany pomarańczowymi alufelgami,chryste panie,buddo,allahu i inne bóstwa :hide:

A jako tako,samopoczucie banga,je ok.

A u was,jak na północy D: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, haha te pomaranczowe alusy musialy bosko wygladac :mrgreen: to juz chyba trzeba leczyc ;)

to git :)

a u nas ok. podroz z przygodami zakonczona w koncu sukcesem;) a moglo tak pieknie sie to nie skonczyc ;)

remont pelna parą ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, no cos Ty!!! Leoś?! On przeca niezawodny ;)

Autko mojego brata :mrgreen: Chlopak myslal ze jedzie na gazie a mu sie przelacznik zrypal... wiec jechal na benzynie ktora sie skonczyla... i buu ;P Laweta 300zł do najblizszego mechesa ;)

-- 22 mar 2014, 13:14 --

Candy14, bry :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.