Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

bry

kupę

bry

a to nie miało być do wątku "Co udało Ci się dziś zrobić"?

problem jest tej natury, że dzisiaj mi się nie udało

-- 20 mar 2014, 20:02 --

kupmitrumne, a mnie Śmiercionauta. Uważam to za najśmieszniejszy login ever

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dzis z ciekawych rzeczy to bylem u okulisty i dowiedziałem się ze jestem ślepy jak kret na jedno oko 20 % a na drugie 40% widoczności , jedno oko na maroko a drugie na kaukaz :) może temu wszystkie laski mi się podobają :) a fap folder pęka w szwach

co do mojego ulubionego wątku trumny to już doszedłem prawiec do przeczytania połowy wątków trumny - bardzo ciekawa osoba, ciekawostka z pierwszych postów to bardzo miła, mądra i odważna dziewczynka była dopiero później wstapił w nią demon sexu czy tam ewoluowała :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, co dostanę cukierka, buziaka czy eksluziw kupon na zniżki do mcdonalda :)

kupmitrumne, mi się zawsze podobały pier dolnięte :) tylko z twoja chucią trochie za wysokie progi jak dla mnie, ale ogólnie uważam że jestes genialna dawno już nie miałem przyjemności z tak arcy ciekawą osoba , choć numer jeden to siostra wiatru jest dla mnie niczym super bohater :105: co do reszty to kazdego prze-inwigilujemy niczym ipn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, a sraczka jeszcze gorsza :P

Dotknęła dziś mojego szanownego ojca,proszę o minutę ciszy,dla jego płonącej od wycierania dupy [*]

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.