Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

F**k, rozjebałem sobie "musk" (zaś ... :P) :/ Miałem już nie walić tej jebanej PEA, ale coś mnie podkusiło, coby z nią jeszcze raz spróbować i ... przerobienie 1 grama w kilka godzin, to było dużo za dużo :P Teraz nie ma już nawet tego "ja" nieustannie kwestionującego istnienie własnego "JA" :P

Edytowane przez Gość

"Volenti non fit iniuria."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil6, Wielkie ziele z tobą bracie,czy co tam łykasz D:

Aranjani, Tzn,trzeźwość i qltura :pirate::pirate:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ja to pierdole, ja jestem dla siebie niebezpieczny, mnie trzeba kurwa ubezwłasnowolnić :P

Dlaczego nie napierdalałem względnie bezpiecznych dla mózgu depresantów, dysocjantów, psychodelików ? :P Co mnie z tymi jebanymi speedami podkusiło ... :/

Aranjani, Wilkor, a Ty kogo żeś pogryzła, że aż Ci ostem dojebali ? :D He ? ;) IMHO przydałby Ci się ten kaganiec na pyska, cobyś tej swojej "wścieklizny" po ludziach nie roznosiła :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil6, chcesz speedować wypalaj mózg,oh well...shit happens

Aranjani, Bliźniak leosia D: ?

Rebelia, na bimber,ewentualnie spirytus

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil6, teraz masz "karę za grzechy".

Ja tak żałuję jak za długo przeleżę w łóżku. To potem mam zamułkę i się katastrofalnie czuję, jak efekt uboczny od jakiś substancji. Całe szczęście, że nie mam tak cały czas.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil6, ja szczepiona ;) kaganiec mi nie potrzebny;) i tak bym go sciagnela :D

-- 12 mar 2014, 22:43 --

Kestrel, nee... brat blizniak mojej strzały [*] ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, niech spoczywa w pokoju na wielkim,niebiańskim złomowisku

czy tam autostradzie/salonie.

D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, czy poczucie skrajnego niespełnienia świadczy o tym, że my jako "MY" istniejemy ? Czy to to od "mistycznej" "duszy" pochodzi ? :P

Jak można być takim zjebem, co to zamiast zajmować się czymś konstruktywnym (nie wiem ? dajmy na to tym przysłowiowym ruchaniem ? :D), nieustannie rozkminia nad nierozwiązywalnym problemem wolnej woli a determinizmu neurobiologicznego ? :P

-- 12 mar 2014, 21:54 --

Aranjani, sprytny Wilkor, sprytny :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.