Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Rebelia, nie wiem... czuje sie dobrze..nie mam zadnych oznak infekcji oprocz niagary z nosa. W zyciu takiego kataru nie mialam. Od wczoraj poszlo 300 chusteczek :roll: Dzis dokupilam nastepne 2 pudelka bo nie wiem ie potrwa

-- 09 mar 2014, 18:51 --

monk.2000, sliczny ava :105:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zaczynam odczuwać przesilenie wiosenne, niby piękna pogoda a ja czuję się jak strzelona z łopaty :hide:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, na dodatek bolą mnie wszystkie mięśnie :roll:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, mnie nadal po czwartkowym treningu mięśnie brzucha i cycki bolą, muszę w jutrzejszy plan dnia gdzieś upchać trening :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, ćwiczę na maszynach, ale zaiste nie mam zielonego pojęcia co robię, że mnie później bolą :pirate:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, moje małe A75 :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rebelia, yo

Reiben, Nie wiem,jak to jest z myśliwcami,ale to pewnie zależy od warunków,umiejętności pilota i innych.

Polskie latające zabawki nadają się jako samoloty kamikadze D: .

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ja czekam już na te latające w stratosferze z prędkościami 20+ tys. km/h, wojnę na lasery i inne bajery, bo jak se strzelą z nich w taki napęd supersoniczny to będą spadać z nieba i spalać się w atmosferze tak pięknie, chciałbym dożyć takiej masowej bitwy i pooglądać sobie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, A to już wtedy nie będzie głowicy zdolnej rozkurwić całą planetę przy 1 odpaleniu :o?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.