Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, :lol::lol:

Nihil6, Ale to działa w dwie trony , Tobie reklamówka na łeb i jazda :D

-- 24 lut 2014, 22:12 --

Aranjani, wyżły są piękne :105: jak będę miała domek z ogródkiem , małym płotem strumyczkiem i owcami to sobie kupie wyżły z trzy i stado beagli :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, :D

Chociaż w sumie wystarczyłoby "stanąć na baczność" ;) Znając życie kupmitrumne z tych lubiących przejmować inicjatywę, to też pewnie sama by się instynktownie naprowadziła i na tego bolca nadziała ... :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, ja mialam i stracilam a pozniej zyskalam kogos takiego jakiego nigdy nie mialam (i tu trafilas w sedno... młodszego;) ). Nic sie nie zmienilo u mnie po skonczeniu 30stki. ;)... no moze jedno ;) wiec wrzuc na luz tym bardziej ze masz do tej granicy wiekowej jeszcze sporo czasu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, oj tam ;) fajna z Ciebie laska i w koncu kogos znajdziesz, albo on znajdzie Ciebie :)

Ale nic na sile :smile: Uwierz starszej kolezance ;) Bo byc z kims po to tylko zeby byc, zeby kogos miec nie ma sensu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, wierz wierz :D i obys nie popelniala nigdy tych bledow ktore ja robilam ;)

-- 24 lut 2014, 23:45 --

Kestrel, gdyby nie to ze sie do Ciebie nie odzywam napisalabym zebys poszedl do kata :mrgreen:

edit: kąta :P

btw. sie do Ciebie nie odzywam wiec tego nie napisze ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.