Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

MamSwojePoglady, sorry za odpisanie z magiem.

Dzień ok,trochę zmuła przez brak snu,nastrój taki se,ale nie ma dramatu.

U ciebie?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i znowu przez was płacze ze śmiechu :D a ty kestrel tym tekstem dolałes doliwy do ognia : " podołaj,żarło winno gotowe być :mrgreen:" to mnie totalnie rozwaliło Kestrel ,Midori,MamSwojePoglądy i kompitrume wielkie dzięki za dawke mega pozytywnych emocji na początek dnia :D Wasze poczucie humoru pozytywnie nastawia mnie do życia. :yeah:

Zycze wam naprawde udanego dnia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co tu tak cicho dzisiaj? :mrgreen:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, pw Variable, hej Little Red Fox, no własnie nie wiem pomarli czy co? :twisted:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, odstawiłam Depaka lepiej się czuje :P chociaż nie wiem czy 300 mg na noc prócz problemów ze snem działał. Ten lek to jakas lipa na mój organizm :bezradny: u Ciebie działa coś?

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, ja jak dwie dawki pominelam to rozniesc mnie chcialo :bezradny: Sama nie wiem czy pomaga. Czuje sie zle, ale stabilnie i lęki troche zmalaly.

-- 03 lut 2014, 19:37 --

khaleesi, odstawilam dodatkowo hormony wiec moze sie polepszy jeszcze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, no to u mnie jest odwrotnie poprawa jak odstawiłam. :bezradny: Miałam to zapisane na niepokój no nic zobaczę co dalej narazie sie czuje stabilnie bardzo dobrze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.