Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, czyli chłop jest,wut kind od sorcery jeśli masz czas na związek i foro =D

Lek to depakine 500,ale coś sie zepsuł od tygodnia ;<

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, no :D ale leki mam i do lykarza raz na dwa miesiace chadzam, wiec "opieke" mam :D

Kestrel, proste, chłop nie ma czasu :P

a brałam to, tak m włosy po tym wypadały ze myslalam ze wyłysieje :D a co, przestal dzialac?

-- 24 sty 2014, 17:10 --

Śmiercionauta, o kurde na mrozie piwo, to ja zadzwonie do babci po wiecej nalewki bo czuje ze sie przyda :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, ale sobie radzisz, najwazniejsze, ja nie wem, czy bym dawala rade bez lekow mimo wszystko :P

Kestrel, hmm moze a na poczatku wahan nie bylo jak zaczales go brac? moze Ci trza dawke zwiekszyc :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, możliwe,zobaczymy co znachor powie.

Co do leków,bez nich sobie nie radzę z nimi średnio .

Konkurs na lebra wygrywam bezprecedensowo ,dziękuje za uwagę =D

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, ale wiesz zawsze, jak uznasz ze nie wytrzymiesz, do leków można wrócić :P

Kestrel, witam w klubie udanych ludzi nie radzących sobie bez leków :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, mój głos masz :P tak tylko stzrelałem :P jeśli masz, to nie mam po co wybierać sie do Krk ;):mrgreen:

-- 24 sty 2014, 17:07 --

uciekam na piwo... nie ma jak pić piwo na dworze przy -10. :mrgreen:

Tylko minus 10? Zazdroszczę :D U mnie jakoś -16. Nawet papierosy jakoś inaczej smakują przy takiej temperaturze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, lepiej odkąd mam nowy/stary lek. ;) a co tam u Ciebie?

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, zapraszam :D

Marcin20.04, khaleesi, cześć :D

Tomcio Nerwica, leń! :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a mogę Tobą ten kurz zetrzeć? :angel: żartuję braciszku, oczywiscie już się biorę :Dani mi się śni :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, chyba trochę siostra urosła, bo nie muszę kucać, żeby spojrzeć na siostrę :P 2 miesiące trzymałem siostrę w szafie i nadal się buntuje ? nie wiem już co mam robić :-|:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.