Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, w miedzy czasie usuną konto i znów założył. babcia nie mówiła, że na chorobę to najlepszy jest sok z cebuli, albo herbata spirytus i miód :pp

-- 24 sty 2014, 16:26 --

kupmitrumne, on ma kilka ciągników, wille i 3 samochody i awionetkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, a Ty to jesteś taki chorowitek trochę chyba nie? :D dobrze, że psychicznie ok, oby tak się utrzymało. Ja sobie odpuściłam psychoterapię, bo mnie babka denerwowała. Jakoś staram się radzić, ale w sumie to wychodzi, że nie robię nic żeby było lepiej. W szkole semestr zaliczony, więc nie narzekam :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, no kurde ale dopiero w zeszłym roku mi się zaczęło! dwa razy już chorowałam na anginę, tak to ostatn raz byłam na antybiotyku w podstawowce chyba :shock: najwyraźniej zdrowe psychczne i fizyczne nie idzie u mnie w parze :D To dobrze :) ja teraz też mam przerwe w psychterapii musze sie zadzwonic umowic, ale jakos to odkładam :angel:

-- 24 sty 2014, 16:54 --

Kestrel, da, towariszu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, zawsze można :D ja mialam taka zawirowana sytuacje, ze moja terapeutka zmienila przychodnie, mialam tam zadzownic w grudnu to zadzwonilam, powiedzieli ze na poczatku stycznia dopero, zadzownila, powiedzieli zeby dzwonic za tydzien bo jeszcze nie maja grafiku, glupio mi tam znowu dzwonic bo sie czuje jak natarczywy psychol :D

Śmiercionauta, a skad wiesz ze już nie znalazlam :mrgreen: aaa nawet nie wiedzalam, ze sa :D nie wiem, moze wypadałoby bronić tytułu 8) dobrze, że startujesz :D ide sobie zaraz kandydatów poogladac :D

-- 24 sty 2014, 17:02 --

Kestrel, co to za lyk od tego lykorza?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.