Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Witam reszte jak nastroje? czas na obiad?ece6f239964f0b2b4992c6d67b6aeafc.jpg

Kończy się wtedy gdy przy obiedzie trzeba zapie*alać by go zrobić,ewentualnie gdy trzeba złapać za telefon :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, wita z powrotem. Film mam z Kinoteki Dziennika. Były kiedyś takie czasy, gdy gazety z filmami kosztowały 5zł. Teraz stało się to mniej modne i za taką gazetę płaci się z reguły powyżej 10zł.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, ładna chociaż? Powiedz coś o niej więcej. Sam się zastanawiam nad sensownością zakochiwania się. :P:pirate:

Tam gdzie emocje tam logika i sens idą w pizdu,to raczej wiadomo.

"Zakochiwanie się" po 2 spotkaniach i chwili rozmowy,oj,to niekoniecznie dobrze wróży :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bękart tfu - córka mojego ojca ( i moja siostra co za tym idzie ) zawodząca niczym potępiona dusza "Mikołajem" na jakiejś zdezelowanej gitarze...

To zaawansowana forma pokuty,niewątpliwie >_>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, monk.2000, ale macie tematy...

Temat jak każdy inny,dziwniejszym by było nie wiem,wpływ sterowców i balonów na hodowle buraków w roku 2025.

Kestrel, przynajmniej masz wesoło i obcujesz poniekąd z pewną formą sztuki :mrgreen:

Ta,tak to sobie będę tłumaczył...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, porozmawiasz z kimś chwile nowo poznanym i od razu sobie wyobrażasz nie wiadomo co, a potem czujesz sie zawiedziony bo cię dziewczyny olewają. Zmień tok myslenia, dorośnij :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bękart tfu - córka mojego ojca ( i moja siostra co za tym idzie ) zawodząca niczym potępiona dusza "Mikołajem" na jakiejś zdezelowanej gitarze...

To zaawansowana forma pokuty,niewątpliwie >_>

:lol:

-- 29 wrz 2013, 13:50 --

Masked_Man :great: , virrrrrrrrrrrrrgo21, :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.