Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchajcie też tak macie, że macie wrażenie, że lekarz wam nie ufa? Tzn myślę, że to nie tylko wrażenie, a tak jest rzeczywiście, bo np jak powiem, że pracuję, to za chwilę jest milion pytań doprecyzyjnych typu, a gdzie, a co, a od której do której, a dlaczego etc. . Denerwują mnie takie pytania i zwykle je pomijam. Też tak macie, też was tak wypytują?

Edyta

Wenlaflaksyna

Escitalopram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki niby aktywny słuchacz, a ostatnio zwalił mnie pytaniem - pani pracuje tak? odpowiedziałam, że tak, a on na to......... a na pewno :zonk::hide: Sama nie wiem co o tym myśleć, przecież człowiek w psychozie też chyba po sekundzie sobie nie zaprzecza :pirate:

Edyta

Wenlaflaksyna

Escitalopram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trombeczka, ja też :roll: a muszę jeszcze jedno opakowanie wykupić do końca miesiąca :mhm:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trombeczka, ja też :roll: a muszę jeszcze jedno opakowanie wykupić do końca miesiąca :mhm:

słyszeliście o tańszych generykach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trombeczka, moja lekarka wypisuje mi na dwóch receptach ;)

wykończony, tańszych to ja nie znalazłam :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to kurde bedzie wymagało ruszenia tyłka z domu :)

Mushroom, chyba że zamówisz pizzę :D

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.