Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Lilith, Jest przewidziana nagroda w kategorii hmmm

"natrętne raportowanie amfce" czy raczej nikt nie przewiduje :mrgreen: ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, To jak sami sobie nagród nie rozdajecie to na polityka się Kasiu nie nadajesz,za mało złodziejstwa :(:mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do Was pytanie. Co sądzicie o ludziach, którzy w dniu ślubu proszą gości o nie kupowanie kwiatów (bo i tak zwiędną) a o przyniesienie darów, czy też wrzucenie drobniaka do puszki na jakiś charytatywny cel?

Nie ukrywam, że spotkałam sie odnośnie tematu z wieloma różnymi opiniami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do Was pytanie. Co sądzicie o ludziach, którzy w dniu ślubu proszą gości o nie kupowanie kwiatów (bo i tak zwiędną) a o przyniesienie darów, czy też wrzucenie drobniaka do puszki na jakiś charytatywny cel?

Nie ukrywam, że spotkałam sie odnośnie tematu z wieloma różnymi opiniami

Zdecydowanie popieram :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Według mnie dobra idea,tradycja tradycją,ale jeśli można za to zrobić coś dobrego dla innych,to kij z kwiatkami

Ale ilu ludzi tyle opinii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, czyli nie widzisz nic w tym złego, bądź lepsze słowo - niestosownego?

-- 19 lip 2013, 17:22 --

greenlight, :D

Kestrel, dokładnie. Ja uważam podobnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, Rozumiem. Tylko spotkałam się np z opinią wzburzonej kobiety, która powiedziała, że nikt jej nie będzie mówił co ma kupić i jeśli chce pomóc komus to może sama to zrobić a nie żeby "młodzi" wzieli wszystkie zasługi na siebie...co mnie trochę, nie ukrywam poirytowało. Bo w tym wszystkim nie chodzi o to kto sobie zasługi przypisze a o to że można komuś pomóc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, Politycy nie KŁAMIĄ

Oni "oszczędnie wydzielają prawdę,i kierują interesami tak,by było to zgodne z ich interesem,i niektórych grup społecznych" :mrgreen:

Bo w tym wszystkim nie chodzi o to kto sobie zasługi przypisze a o to że można komuś pomóc.

Dokładnie

ale są człeki i parapety jak mawia internet :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, Pozwól że będę cię uczył

Zacznę od siebie.

"Mam tylko mały problem z nałogiem komputerowym i w sieci wcale nie spędzam aż tak dużo czasu,problem jest prawie rozwiązany"

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.