Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin20.04, jak mija dzień?

Trochę pomagam rodzicom w przygotowaniach do przyjęcia imieninowego. I tak śmigam pomiędzy komputerem a kuchnią. A jak u Ciebie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, oj przydała by się dawka optymizmu oj przydała

ja wzięłam benzo i mi troszkę lepiej

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, Mnie?miałam wcz. straszny dzień nie chce o tym pisać ,ale nie umiem wygrzebać się z dołka dziś pewnie jestem nadal w szoku tyle ,chodze jak zombie,

amelia83, też brałam ale może jestem bardziej jak w letargu tyle...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lili7, ja bym chciała być w stanie pracować...ale może nowy lek sie rozkręci i będzie lepiej...może...jak nie to czeka mnie szpital...

przepraszam Wam tu smutam, czuję że nie pasuję do świata...

zrobiłam sobie kawę

-- 13 lip 2013, 16:03 --

Marcin20.04, :papa:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wciąż porównuję się do innych :hide:

-- 13 lip 2013, 16:20 --

jestem rozczarowana sobą, że teraz nie pracuję, że przestraszyłam się egzaminów i nic nie mam, ostatnio też myslę nad tym by rozstać się z partnerem dla Jego dobra...

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

greenlight, też wzięłam

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, no właśnie ale to jest silniejsze, widzę tylko ile i brakuje do Innych :hide:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.