Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

luk_dig, :pirate:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, a dobrze :D tylko za dużo wolnego ostatnio mam :D

Mushroom, ano właśnie, bo Ty się chyba niedawno odchudzałeś :D

-- 28 cze 2013, 20:13 --

virgo21, Kope lat! :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam pojęcia co to jest, ale poprawiło mi to dzisiaj humor :pirate:

[videoyoutube=8g2ye3DIzA4][/videoyoutube]

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, no niestety :P I Ty też :P

Tomcio Nerwica, zajebista praca! i napiwki można dostać :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, no właśnie :P ale jest taki stereotyp , że kelnerki są klepane po tyłku przez mężczyzn , dlaczego kobiety nie wpadną na taki pomysł z kelnerami ... :-|:mrgreen:

Jak głosi pewna teoria - przez zbytnie owłosienie,zapewne niejedna pani nie ucieszyła się widząc w swej zupie włosy,tzw "zdupniki"

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, dalej :D

Mushroom, no to dobrze w sumie, warzywa mają mało kcal. I ogolnie jak efekty?

Tomcio Nerwica, wiesz predzej trafią sie faceci chętnie poklepać też faceta po tyłku :P ale w zemście można napluć im do zupy :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najgorsze w turystycznych miejscowościach jest to, że turyści hałasują swoimi rozstrojonymi gitarami i pijackimii przyśpiewkami

Zaś nic tak nie poprawia humoru jak obóz karny i rozerwane w połowie ciała wiszące na gałęziach i pół żywe trupy nabite na pal <3

woops,nie ta wizja :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzień dobry :yeah:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.