Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Rozpusta,pijaństwo,ćpalnia...co to się dzieje na tym świecie.

Jakby to mój dziadek powiedział...

"EEEEEE (coś na wzór stęknięcia przy zatwardzeniu gdy gówno wylatuje z odbytnicy ciężej niż dziecko z łona matki) popierdolone towarzystwo"

Widze ze sie zaczyna gówniany temat :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, "Siła człowieka nie polega na tym, że nigdy nie upada, ale na tym, że potrafi się podnosić." jak to mawiał Konficjusz , więc po upadku na łóżko po pracy , pora się podnieść i zrobić obiad :P to będzie drugi klasyk po słyszeniu w stereo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, tak ? dziś ostatnia powtórka finału ligi mistrzów , ale " co się odwlecze , to nie uciecze " :P o zakupach to nigdy nie pamięta , ale o kompromitujących mnie gafach to tak , żmija :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, racja , nie musi siostra od razu gotować , można przecież kanapki przygotować :P zależy o jakie zakupy chodzi , jeśli zapomina o zakupie żywność , to nie doceniam :P zapomniała siostra o proszku do prania :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, cześć kochana, co tam? :D

Tomcio Nerwica, no kurw.a ide juz zrobc te kanapki, no ide ide :-|:D ciezko mi robic zakupy zywnosciowe, bo nie mam za co, jak brat sie opije i nie pojdzie na polowanie to nie mamy co jeść :P O, proszek też był zajebisty! :mrgreen: Ej, a ja mialam jakieś przypały ? :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej :)

Macie wszyscy uściski od ommeennnyyy która się urlopuje !!!!!!!!!!! Lansuje się nasza koleżaneczka na Wyspach Kanaryjskich :yeah::yeah::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.