Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

luk_dig Podobno tak się może dziać gdy ma się spadek cukru we krwi. Tak mi powiedziano, ale się przestraszyłam trochę i może to naprawdę od tego było. Już sama nie wiem.

Możemy być stale szczęśliwi, jeśli nauczymy się dostrzegać w naszej powszedniości chwile szczęścia.

Anna German

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, Kestel pls :lol:

Tomcio Nerwica, to w puszce to nie była kawa, tylko prochy ciotki Zeldy!!! :shock: załamałam się, polej :-|:mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, to dlatego od rana stoję w oknie i wydaje mi się , że przeczytałem w życiu tylko horoskop i przepisy kulinarne :P pijąc siostrą czuję się tak bezpiecznie jakbym pił po północy w pustej knajpie z typem , który ma szklankę oko i bliznę na twarzy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no, skoro brat takie zdolności odziedziczył to może coś ugotuje? :P Ale przecież ja potulna jak baranek jestem :angel: I co to jest szlanka oko? xD

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, " nie ugotuje obiadu , piwa nie przyniosę i seks odpada , głowa mnie boli " o jakaś automatyczna wymówka cioci się włączyła :P szklane oko miało być , prof Miodek właśnie zaliczył facepalm :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, o, widać, że się wdałam w ciotkę :mrgreen: ja też zaliczyłam facepalm :P a w ogóle to wykorzystam to, ze brat stoi w oknie i ide se tv pooglądać :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ku.rwa dzwonie po egzorcyste, dosyć tego :evil: dwie zrzędy w domu to za dużo, to moja działka :P

luk_dig, nie glupi pomysł :P ale musisz mi pożyczyc swoją :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ok, to ja już będę grzeczna, tylko oddaj mi potworze mojego brata!! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozpusta,pijaństwo,ćpalnia...co to się dzieje na tym świecie.

Jakby to mój dziadek powiedział...

"EEEEEE (coś na wzór stęknięcia przy zatwardzeniu gdy gówno wylatuje z odbytnicy ciężej niż dziecko z łona matki) popierdolone towarzystwo"

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.