Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Bianka78, o cześć :D

Tomcio Nerwica, a brat co ciekawego teraz porabia? k.rwa posprzątałam już! :P a obiad własnie ide se odgrzać, bom głodna 8) ale brat nie dostanie, bo jest niemiły :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, haha, nie chodzę na solkę :P ale pracuje na słoncu to i tak wyglądam jak skwarka :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, haha, nie chodzę na solkę :P ale pracuje na słoncu to i tak wyglądam jak skwarka :P

Ona mowila tak samo, byla blada

murzynka1.jpg

"Boże, daj Mi pokOrę, bym pogodził się z tym, czego nie mogę zmienić,

daj mi odwagę, by zmienić To, co powinno zosTać zmienione,

i daj mi mądrość, bym umiał odróżnić jedno od drugiegO."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, oglądam mistrzostwa świata do lat 19 , szkoda , że to nie kobiecy futbol , bo w tym wieku to by się popatrzyło na takie piłkarki :P lub .. lubi ... ehh lubię siostrę , to jak dostanę ten obiad ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, odstawiłam tę filiżankę w końcu!! :D

element, fajne ma kolczyki :mrgreen:

Kestrel, a Ty teraz z roboty piszesz? :P

Tomcio Nerwica, wyraźnie na piłkarzy też sie bratu dobrze patrzy :roll::P nie dostanie brat! nie dość, że niemiły to jeszcze kłamie, że mnie lubi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, na grę piłkarzy , a na grę kobiet nie zwracam uwagi , tylko na nie :P to ja już nie wiem co mam robić żeby dostać obiad :P

luk_dig, to oznacza kolejne dni zmarnowane przed telewizorem :P

-- 26 cze 2013, 13:19 --

ja to lubiłem pracę w ogrodzie , a że mi płacili za godzinę , a nie za efekty , to moja radość na widok hamaku była ogromna :P przeleżałem godzinkę i do roboty :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no tak, brat to typowy samiec, zapomniałam :P żeby dostać obiad trzeba złapać za telefon i zamówić pizze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja to lubiłem pracę w ogrodzie , a że mi płacili za godzinę , a nie za efekty , to moja radość na widok hamaku była ogromna przeleżałem godzinkę i do roboty

a mnie też płacą za godzinę, więc opieprzam się jeśl mogę, już pomijajac fakt, że i tak spędzam tam po 10 godzin czasem :roll: to jest życie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie prawie w większości każdy facet jest samcem, którego charakteryzuje zazwyczaj myśl tylko o jednym. Idzie sobie facet ulicą, patrzy idzie zabójcza laska, o czym on wtedy myśli ?? Ale bym ją przeleciał . No i jak tu żyć w takim świecie ? Dziewczyny są o wiele lepsze, bo widząc fajnego mężczyznę, może pomyśleć, ooo jaki przystojny, a nie "Ale bym go przeleciała "

znalazłem taki wpis :P a co miałbym pomyśleć " o jaka piękna kobieta , umówiłbym się z nią na kawę " :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, o to ja bratu pomoge brata zrzuce z tej kanapy :P

luk_dig, przy rejsach po wiśle :P mi też przynieś reddsa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, nice av,co to za,postać?

Bianka78, jeśli będzie konkurs na najmarudniejszą forumową małżonke to będziesz faworytką :D

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.