Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Saraid, to nie jest lot rejsowy tylko panoramiczny

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, owszem a budynki zawsze zmieniają kolory na tej wysokości a ziemia świeci.kto nie latał ten nie wie

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, dzięki temu mozna zajrzeć za mury aresztu,na czyjąś posesję i obejrzeć szpitale z innej perspektywy.trzeba miec talent żeby dostrzec człowieka z wysokości 300m lub elektrownię wiatrową z wysokości 13000m

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, hejka

co tam ?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, hej Bianka78, u mnie lęki, niezbyt fajnie, pomyłam podłogi ale psy wpuścili do domu i będę myła znowu, u mnie słoneczko, ja też nielubie jak jest gorąco ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biankaaaaaaaaaaaaaaaaa :papa:

mam ochotę petardę chałupniczo zrobić nie mam materiałów :twisted::roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, też z grubsza ogarnęłam chatę, ale podłogi dziś sobie odpuszczę, bo się zdążyłam już zmęczyć :P

wykończony, coś kombinujesz, bez powodu ochota na konstruowanie petard nie przychodzi :twisted::mrgreen: Nudzi Ci się, czy ktoś Ci podpadł? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka cała rodzina ciągle mi podpada :evil:

a petardę to tylko dla rekreacji :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.