Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Saraid, jak to piłam, właśnie nic nie piłam :( ale może chcesz mnie czymś poczęstować?? :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat! :mrgreen: jak już ma brat dość to mi brat zrobiłby kanapke czy coś bo jestem głodna, co? proosze :mrgreen:

-- 16 cze 2013, 19:31 --

luk_dig, zatem przyjmuję radę od człowika tak doświadcoznego życiowo :mrgreen:

Saraid, no nie ma lekko, pewnie sam wypił i nam nie da :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, na chrzcinach byłem :mrgreen: mówiłem wujkowi , że już nie mogę pić a on do mnie " to do połowy ci poleje " a i tak polewał do pełna , a gdy mówiłem przy następnej kolejce " nie dziękuje " to się zachowywał jakby nie słyszał i musiałem pić :P

Snejana, ooo siostra :P kanapkę ? po dzisiejszym party , to ja bym sobie chyba wszystkie palce poucinał zanim bym chleb pokroił :P i przestanie siostra mówić w stereo z łaski swojej :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, zawsze jest jakaś wymówka :roll: swoją drogą to co brat tak kłamie, widziałam ile brat dziś pił i nie miał nic przeciwko :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, nie to nie, focha strzelam :P

Tomcio Nerwica, brat to ma jedna ciężko w życiu, biedactwo :-|:P nie wiedziałam, że nieśmiali ludzie tańczą na stole :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, nie to nie, focha strzelam :P

nie wiedziałam, że nieśmiali ludzie tańczą na stole :P

Po pijaku tańczą. :D Ja na trzeźwo w ogóle do nikogo prawie się nie odzywam, nie mówiąc już o tańcu, a po pijaku to od razu załączam disco polo i tańcuję. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, noo , ciągle ktoś mnie zmusza do picia , jak nie sąsiad to rodzina jak nie rodzina to siostra :cry::P tańczyłem na stole ? ciekawe czy siostra już to na youtuba wrzuciła ... pfff ciekawe , przecież wiadomo , że tak :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, haha, aż mam ochote potańczować :yeah:

anonus, no.. musi :P

Tomcio Nerwica, ja brata zmuszam do picia? aż się zdenerwowałam, musze się napić, brat polej :P a nie tym razem nie wrzuciłam, bo ja też tańczyłam wtedy :roll::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, teraz sumienie mnie zmusza do picia , bo nie mogę patrzeć jak siostra tak sama pije :mrgreen: właśnie teraz sobie coś przypominam ... jak przez mgłę widziałem jakąś tańczącą wiedżme obok mnie , jednak to nie było złudzenie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.