Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

amelia83, z drugiej strony, z moją obsesją sprawdzania po sto razy czy zamknęłam dobrze drzwi mogłoby być ciekawie :lol:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Całe Siedlce zwiedziłem i nie znalazłem tego czego szukałem. :x

Ostatnio byłam u koleżanki, zanim dotarłyśmy do mieszkania trzeba było:

- wpisać kod do domofonu

- wpisać kod do domofonu po raz drugi przy wewnętrznych drzwiach wejściowych :D

(...wjechać windą na 14 piętro...)

- otworzyć kluczem drzwi do, nazwijmy to holu przed drzwiami do mieszkania

- otworzyć dwa zamki w drzwiach

uff.

Jak ja bym chciał mieszkać w takim bezpiecznym miejscu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawia mnie kto wymyśla takie głupoty :hide:

Praktykowanie jogi oraz innych wschodnich technik medytacji i koncentracji prowadzi do odblokowania w człowieku kanałów energetycznych po to, aby mógł przyjmować energię okultystyczną (określaną jako kundalini). Kanały te mają się znajdować po obu stronach kręgosłupa i wychodzić przez otwory nosowe.

Przekopuję internet we wszystkie strony, bo mnie nie stać na zajęcia w szkole jogi, a tu nagle taka "perełka" :pirate:

Edytowane przez Gość

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, to akurat znalazłam na portalu katolickim :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, z drugiej strony, z moją obsesją sprawdzania po sto razy czy zamknęłam dobrze drzwi mogłoby być ciekawie :lol:
:D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja znalazłem na to rozwiązanie, żeby nie wracać się po kilka razy do domu i sprawdzać czy zamknąłem drzwi. Po prostu nagrywam na telefonie jak zamykam drzwi i w razie potrzeby oglądam nagranie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, sprytnie o tym nie pomyślałam, ale ja przed snem sprawdzam każde drzwi w mieszkaniu i wczoraj wieczorem mnie mój brat na tym przyłapał, bo stałam pod jego pokojem i macałam drzwi przez kilka minut, cóż... każdy ma swoje dziwactwa :pirate:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, ciekawe rozwiązanie :great:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, za jakiś miesiąc możecie dzwonić po egzorcystę, bo to coś mi przez nos wejdzie :lol:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Całe Siedlce zwiedziłem i nie znalazłem tego czego szukałem. :x

Ostatnio byłam u koleżanki, zanim dotarłyśmy do mieszkania trzeba było:

- wpisać kod do domofonu

- wpisać kod do domofonu po raz drugi przy wewnętrznych drzwiach wejściowych :D

(...wjechać windą na 14 piętro...)

- otworzyć kluczem drzwi do, nazwijmy to holu przed drzwiami do mieszkania

- otworzyć dwa zamki w drzwiach

uff.

Jak ja bym chciał mieszkać w takim bezpiecznym miejscu.

Ja w AŻ TAK zabezpieczonym to chyba nie.

Za to chciałabym, żeby ludzie bardziej dbali o porządek na klatce schodowej. Jak się ma psa to wypadałoby sprzątnąć po nim kłaki jakie zostawia na schodach :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w AŻ TAK zabezpieczonym to chyba nie.

Ja najchętniej zamieszkałbym w jakiejś super pilnie strzeżonej twierdzy.

Za to chciałabym, żeby ludzie bardziej dbali o porządek na klatce schodowej. Jak się ma psa to wypadałoby sprzątnąć po nim kłaki jakie zostawia na schodach :P

Z tego co mi wiadomo, to pies czasami potrafi zostawić jeszcze gorsze rzeczy na klatce schodowej a właściciel i tak tego nie posprząta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co mi wiadomo, to pies czasami potrafi zostawić jeszcze gorsze rzeczy na klatce schodowej a właściciel i tak tego nie posprząta.

nom dokładnie

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, ja przed obiadem zrobiłam ok 15 minutowa serię powitań słońca a jak Twoja joga w ogrodzie? :105:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja Pętelka to w mieście nawet sikunie zrobi :D tylko u siebie na polu lub w lesie.Moje psiaki nie brudzą na podwórku tylko chodzą w wysoką trawę albo w lasek.

Kulturalne. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, tak bardzo :smile: Najlepsza jest Pętunia w mieście.Inne psy leją gdzie popadnie a ta wstrzymuje bo jak tak na chodnik i ludzie mają patrzeć :mrgreen:

Mnie strasznie denerwowało jak miałem trawę przed bramą i w tej trawie leżało mnóstwo psich nieczystości. Ale teraz położyli kostkę i problem ustąpił. Właścicielowi który pozwala załatwiać się psu przed czyjąś bramą najchętniej zrobiłbym to co koleś z filmu "Dzień świra".

[videoyoutube=wCyhy4JUGMg][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, ja mam woreczki,kupiłam jak pierwszy raz z psiakami jechałam,ale nie muszę korzystać bo moje psiakinie nauczone w mieście się załatwiać :smile:

Pewnie,że to denerwujące

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, ja mam woreczki,kupiłam jak pierwszy raz z psiakami jechałam

No i super. To rozumiem. Nie mam nic przeciwko psom i ich właścicielom, ale nie lubię kiedy właściciel nie pilnuje psa i pozwala mu się załatwiać gdzie tylko mu się podoba, albo puści psa luzem i ten pies straszy ludzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.