Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

pytanie z innej beczki - czy tylko mi na chromie się forum rozlewa i nie hula? :bezradny:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, u mnie odwrotnie lato to ulga ,wiosna całą zimą się męcze :bezradny:

xyzxyzxyz, Marcin coś Ty ti nawyrabiał?

Calineczka1990, mnie też forum coś od dwóch dni muli teraz też cos nie tak :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, Forum ogólnie działa wolniej czasami i się zwiesza.

Nie dorzucili do ognia na serwerowni :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurczaczku, właśnie korzystam z chrome na wujka lapku i faktycznie jest strasznie rozlazłe. Muszę szukać po boku opcji "wyślij"

Saraid, u mnie to pewnie kwestia przestawienia. Być może się przyzwyczaję, ale upałów nie polubię nigdy....

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, mam ten sam problem :shock:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć Lilith, jak tam?

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, u mnie jest w sam raz, choć zerwało się jakieś silne wiatrzysko :roll:

dostałam od terapeutki testy do rozwiązania, jestem na samym początku i już mam dość :lol:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, dopiero zaczęłam terapię, więc przypuszczam że terapeutka chciałaby więcej rzeczy się dowiedzieć o mnie. Pytania o moje relacje z rodziną, najbliższymi, jakieś pytania na temat tego czy byłabym w stanie zrobić komuś krzywdę, o śmierć, o samopoczucie, podejście do różnych spraw itp ;)

-- 18 maja 2013, 12:57 --

monk.2000, moja przyjaciółka studiuje muzykologię :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, fajnie, ja zawsze lubiłem mieć korzystać z okazji gdy miałem coś do powiedzenia o sobie.

Na studia z muzykologii to się nie do końca nadaję, bo chyba mam kiepski słuch. Wiele w graniu na instrumencie wyrobniczej pracy, jak ktoś nie ma daru. Trzeba w kółko powtarzać ćwiczenia.

Nie mogę, ale zmęczony jestem, tylko się położyć. Może to wina tych idiotycznych snów, jakie dzisiaj miałem. Dosłownie cyrk na kółkach te moje sny. Film z Hollywoodu z superefektami to jest jedno ujęcie moim śnie.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, ona jest baaardzo uzdolniona muzycznie i to od dziecka, więc spędzając każdy dzień na ćwiczeniach przez tyle lat osiągnęła wysoki poziom :D

Marcin20.04, wykończony, cześć :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o znowu amfce był :hide::lol:

dziwne może to popapraniec ale mi żal tak zaburzonej osoby

chyba dlatego, że to dziki człowiek i nie wie sam co robi :bezradny:

a sąsiada co wie co robi za głupi komentarz bym kataną chciał poszatkować :bezradny::twisted::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może amfce, to jeden z nas? :smile:

człowieknerwica, zmienny, monk.2000 :P

monk normalnie nie wiadomo kto jest kim :lol:

jeszcze brakuje muzyczki z "The thing" :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, bo jadę pociągiem (pierwszy raz sam) i bardzo się stresowałem czy nie wsiądę do złego pociągu. Jadę do Warszawy spotkać się z osobami z forum i to też strasznie przeżywam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, ja np jestem króliczkiem wielkanocnym :mhm:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, monk.2000, też tak mam, ale mimo wszystko bardziej mnie przeraża fakt, że zamkną mnie na kilka godzin i coś się może złego przydarzyć i nikt mi nie pomoże, bo pociąg będzie w szczerym polu albo daleko od jakiejkolwiek stacji :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.