Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

dzień dobry :yeah:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh ...moderatorzy :P Człowiek w jedną noc złamał wszystkie podpunkty regulaminu, a nie zostało po tym nawet najmniejszego śladu :P I w ogóle Wy i ta Wasza niejednoznaczna polityka przyznawania banów :D Za czasów JKM Amon_Rah'a panowały tu przynajmniej jakieś zasady :P Człowiek wiedział na czym stoi. A teraz to jeden wielki burdel, a nie szanowane forum psychologiczne :P

*Wiola*, a z moim kontem potrafiłabyś zrobić to samo, co moimi ostatnimi postami ? :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, W zasadzie to nie był ban :P Tak gwoli ścisłości ;)

Z tymi banami to ostatnio ciężka sprawa. Kiedyś za byle teksty leciały osty, a teraz człowiek staje na rzęsach żeby dostać bana i ni chuja :P No nic, trzeba poczekać aż na forum zawita ktoś bardziej kompetentny - przykładowo taki Amon, czy też sam Shadow ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pogoda jest genialna, mam nadzieję, że znajdę trochę czasu, żeby poleniuchować z książką na kocyku :105:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, siedzę przy na oścież otwartym oknie :lol:

muszę upiec bułeczki i posprzątać :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Boli mnie mózg. Sen.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xyzxyzxyz, "Randomowym degeneratem z zaburzeniami psychicznymi" nawet coś mi to mówi :D

Saraid, ładna, ale zawsze w takim okresie włączają mi się lęki. Zmiana temperatury, ostre słońce. Nie lubię lata niestety. Wiosne to i owszem. Jednak w ogrudku poleżeć zawsze można.

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, uwielbiam :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.