Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

wysłowiona, tutaj z jednej strony ładne niebo, z drugiej - chmury, zobaczymy co z tego wyjdzie ;) choć wyczuwam po południowe burze :roll:

-- 06 maja 2013, 06:06 --

czas na mnie, uciekam do pracy, miłego dnia! :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć Ludki, jadę dzisiaj do Katowic na rozmowę kwalifikacyjną w sprawie przyjęcia na oddział, i się stresuję, trzymajcie kciuki za mnie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, przetrwać, i odwołać dentyste .

Poza tym szukać jakichś alteratywnych metod spędzania czasu poza pecetem

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to raczej rutyna, kwejk, demoty, 9gag. Muszę być na bieżąco. Plus jakaś muzyka. Ale zastanawiam się coś, czy aby nie obejrzeć jakieś filmu dzisiaj. Więc jakieś urozmaicenie by było.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, kwejk to nieraz kopia 9gaga,poza tym serwisy tego typu to masakryczna strata czasu =D (sam też sporo siedze)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzień dobry :D

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja się dzisiaj miałam zapisać na psychoterapię, a nadal się nie zdecydowałam na konkretnego terapeutę :hide:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wysłowiona, U mnie bardziej problemy motywacyjne,zajęcia by się znalazły...źle to ująłem

Calineczka1990, To coś na wzór wymówki :<,wybierz tego który ma najwięcej pozytywnych opinii w necie albo którzy byli polecani na forum ;).

Witam tak poza tym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, Ci o dobrych opiniach są drodzy :P albo są facetami :mrgreen:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel ogarniam tak coraz bardziej temat motywacji, bo będę robić darmowy kurs z wyrabiania sobie (tak, wyrabiania:D) pasji. Jakbyś kiedyś chciał być królikiem doświadczalnym, ja bardzo chętnie spróbuję Cię zmotywować^^

monk, ja właśnie nie wiem co puścić. Mam ten problem coraz częściej i bardzo mnie denerwuje.

Calineczka, a nurt wybrałaś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wysłowiona, nie :lol:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, Nie przeliczamy zdrowia psychicznego na pieniądze :P ,a facet też człowiek : D,choć mogę zrozumieć że pewne kwestie byś wolała przy kobiecie omówić..

monk.2000, ja linkin park ostatnio męczę

wysłowiona, Do roboty (prócz roboty) nic w sumie nie mam,więc można kiedyś spróbować : D.

Nurtu terapii też nie mam,trzeba będzie o to spytać :lol:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.