Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, ona mi jeszcze wyskoczyła z tekstem o "wrażliwym charakterze każdego artysty" :lol:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, :mrgreen: ,ta mi też mówią ludzie że wrażliwy jestem czasami.

Zwłaszcza gdy w powietrze lecą k*rwy,ch*je i cała inna litania. :mrgreen:

Co do załamanej 16 latki,to zazwyczaj jest to trywialne.

Jednak ewentualne związki,które rozpadają się po latach - może to faktycznie doprowadzić do załamania.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmniejszam dawkę depakine, bo nie chcę już jej brać. Myślicie, że z tego boli mnie głowa?

zmienny, musisz sam sprawdzić. 8)

Edytowane przez Gość

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, długie związki owszem, ale przelotne znajomości, które ni to dojrzałe ni to prawdziwe uczucie? :shock:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, Nie.

Ale trzeba zrozumieć 16 latki...wszak w tym serialu ci faceci byli tacy szarmanccy :lol::mrgreen:

freya, Możliwe,mi skóra z rąk złaziła jak brałem depakine (dafuq?)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, nawet nie próbuję zrozumieć :lol:

freya, nie mam pojęcia, słyszałam że po depakine różne dziwne skutki uboczne występowały :bezradny:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, niestety nie mam dostępu do oryginału. :D

a depakina jak działa wiem, że stabilizuje nastrój, ale oprócz tego jakoś specyficznie się czuje człowiek na niej.

ja kiedyś brałem, ale z innym lekami i nie wiem co tam jak wpływało. :smile:

Calineczka1990, a to babsztyl niedouczony. :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, :mrgreen:

Pół biedy jak tylko kończy się minidołkiem,gorzej jak książe na białym koniu zostawi pamiątkę w postaci potomka i czym prędzej odjedzie żelaznym rumakiem zwanym WV golf bądź MPK : D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, znam i takie przypadki :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, takie zycie :bezradny::mrgreen:

-- 04 maja 2013, 14:06 --

mój mężczyzna będzie tutaj za pół godziny, a ja nadal w dresie i bez make-upu, a tam niech się zderzy z rzeczywistością, mnie się dzisiaj nie chce :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba od depakine... Ciągle boli mnie brzuch, wierzgam w nocy po łożku. :P

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój mężczyzna będzie tutaj za pół godziny, a ja nadal w dresie i bez make-upu, a tam niech się zderzy z rzeczywistością, mnie się dzisiaj nie chce :D

hihi jaza ponad godzinkę wychodzę na slub znajomych wszystko mam przygotowane, wyprasowane, tylko tez bez makeupu i w getrach :mrgreen:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, ja już dawno na żadnym ślubie nie byłam, a chętnie bym się wybrała :mrgreen:

my mamy jechać na zakupy, zrobię mu obiad, kawkę i może do tego czasu się ogarnę :great:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, tak zamierzam zrobić, dlatego powoli zmniejszam dawkę, aby uniknąć skutków odstawienia. Dostałam to jako stabilizator na zaburzenia osobowości, ale nie widzę żadnej poprawy, oprócz zamulenia...

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, To jest "stabilizacja" - przymulenie.

U mnie na półce leży jeszcze całe opakowanie i się kurzy.

Zazwyczaj zapominałem wziąć...ach to moje ogarnięcie życiowe :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, w jakiej dawce brałeś? U mnie leci dopiero 3 miesiąc, ale już odczuwam skutki uboczne.

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, 1 pastylka rano,dwie wieczorem

ale nawet nie wiem czy to był miesiąc regularnego brania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.