Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

MamSwojePoglady, a co się stało chora jesteś? :-|

ok to potrzymałem kciuki, bo cały czas to trudno, muszę dzisiaj pewne rzeczy porobić i będę potrzebował sprawnych dłoni, a o której wracasz?

może zrobimy tutaj afterparty na dziennych wronach, albo już nocnych markach. :yeah:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, nie, nie po prostu wszystkie zjazdy rodziny przyprawiają mnie o mdłości, tłumaczenie czym jest nerwica, bulimia... czuję się wtedy jak profesor na auli, a oni słuchają jak bym mówiła o czymś nieludzkim. W ogóle nie lubię urodzinowych imprez.

-- 04 maja 2013, 12:18 --

zmienny, hehe nie wiem, pewnie zwinę się jak najszybciej będę mogła. Dobra lecę, bo nigdy nie wyjdę :P

:papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, :shock: o kurde wyborażam sobie, hmmm trochę dziwne, że pytają o to, mogłaś im nie mówić. ;P

ja w sumie też żałuję, że nie byłem dyskretny w kwestii moich problemów*, no nic człowiek uczy się na błędach.

ok hejka :papa:

* z tymże ja akurat znajomym niepotrzebnie opowiadałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, ja ciągle słysze ,że dzis wszyscy mają depresje nerwice i to nic takiego.Dawno przestałam mówić komukolwiek co mi jest bez sensu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, to smutne, ale nawet moja lekarka rodzinna tak myśli. Jak moje objawy się nasiliły, a ja chodziłam do niej co chwila po skierowanie na kolejne badania

i w końcu jak jej się zapytałam czy to nie może być nerwica i czy nie powinnam się wybrać do psychiatry, to mi tylko odpowiedziała, że przecież nie ześwirowałam :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, coś jej tam powiedziałam, no ale babsztyl widział w jakim stanie byłam :shock:

po ponad pół roku bezsenności, sercu które waliło jak szalone przez cały czas, nie mówiąc o kondycji skóry, paznokci, włosów oraz o wiecznych drgawkach, problemach z oddychaniem, dorzucając do tego dziwne uczucia, lęki, dezorientację - gdy tak wyglądający i czujący się człowiek przychodzi do lekarza chyba sobie zdaję sprawę, że nie do końca z jego zdrowiem jest OK :roll:

a tutaj lekarka... przypisuje zolpidem i lorafen, którego nawet nie brałam, bo się naczytałam dużo złego :hide: i mówi, że skoro wyniki podstawowych badań są w porządku, nie ma się czym martwić i mam się wyluzować bardziej :lol:

-- 04 maja 2013, 13:31 --

freya, cześć :D

Kestrel, ewentualnie złamane serduszko u 16latki może się również skończyć ciężką depresją :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.