Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

monk.2000, książkę weź, bałbym się na trzeźwo z ludźmi z forum przebywać. :pirate:

Aranjani, no a co myślałaś, że chmura całą Polskę przykrywa? :P

idę poszukam jakichś roślin ciekawych, ostatnio się zainteresowałem etnobotaniką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, no może tak, ale ta deszczowa to nie.

kozłek lekarski będę szukał. dobre na uspokojenie ponoć. :yeah:

-- 02 maja 2013, 13:51 --

Saraid, ok opowiem. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, ja człowiek do rany przyłóż :lol: ( a potem niczym kwas wyżre reszte kończyny)

Aranjani, dół zakopany ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej, nie ma to jak piękna pogoda w majówkę :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, a ja mam wolne przez to, ze leje :mrgreen: co tam? :D

-- 02 maja 2013, 17:27 --

Tomcio Nerwica, polej mi nie gadaj :P i niech ten sąsiad wylezie spod stołu :twisted::P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, osioł :evil: a moje zdrowie to co?! to nie w uszach bratu trzeszczy tylko mnie w krzyżu łamie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a wcale, że nie! :P ja tak udaje tylko, bo nie wiem co napisać :P zanim brat dojdzie pod ten stól to nas świt zastanie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a miałam ciasto robić, ale jak tak to ok, odkładam :P nie przesune się, wiem że obejście mnie zajmuje troche czasu, ale pojadlam dzisiaj i mi sie nie chce :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, taa ciasto :P siostra się przesunie , bo sąsiad zaraz nam zejdzie pod tym płotem , poza tym siostra się taka objadła , że obejście zajmie mi trochę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.