Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

freya, też wolę hiszpański :D

tak poza tym witam i otwieram! :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, mi czasem pomaga wzięcie "swojej" muzyki z domu. Wtedy mam coś "swojego" i nie czuję się taki bezbronny. Jak nie masz odtwarzacza, to nie jest to duży koszt. Chodzą tanio po Allegro. Ja muszę tylko dokupić kabel do swojego.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, mam otwarzacz,ale muzyka tą co mam już mi się przejadła.Pożyczę od brata tableta i wezmę książkę

-- 29 kwi 2013, 06:21 --

Kręci mi się w głowie po Zomirenie i nie przespanej nocy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, u nas bardzo dobrze :yeah: kocur właśnie poszedł spać.

kasiątko, ja do pracy dojeżdżam ok godziny :hide: a muzyki słucham z telefonu, bo nie lubię mieć zbyt wiele sprzętu przy sobie :D

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, to co za problem poszukać czegoś nowego? Jak nie jesteś zwolennikiem piractwa, to zawsze się znajdzie jakiś freeware, czy coś taniego. Mogę spróbować ci coś doradzić. Tylko powiedz jaki styl lubisz i czego wymagasz.

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To fakt, bez torrenta trudno się obejść. Ale jeszcze pozostają warezy. Wiesz na czym polega ściąganie ze stron hostujących pliki za pośrednictwem linków ze stron zbierających je od użytkowników? Typu peb.pl warez-bb ?

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj na tej wpisać, a potem poszukaj linka i spróbuj ściągnąć. Tylko się nie nabierz na udające guziki ściągania nachalne reklamy.

http://www.freshwap.me/

Znaleźć jest łatwo, trochę trzeba się poużerać z tym serwisami za to. Zobaczę, czy nie mam gdzieś książeczki z Komputer Świata o tym jak ściągać z internetu. Jak będę miał to postaram się ci podrzucić.

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uciekam do pracy - miłego dnia! :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, :lol:

Z 2 strony nie masz 30 kg nadwagi więc ci to nie zaszkodzi jakoś...

Teraz będę może stopniowo próbował zmieniać nawyki żywieniowe,ze skrajności w skrajność sie nie da w moim wypadku..

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mam brzuch i jestem okrągły na buzi. Przydałoby się trochę ładniej wyglądać.

Mam kiełkujące marzenie, żeby zacząć szanować życie i jego przejawy, a nie patrzeć z perspektywy że wszystko do niczego i taka wiesz postawa: "życie jest do bani, sam wymyśliłbym coś lepszego". Może się uda. Dobrze by było, ale to nie takie łatwe. Wrosłem już w tą całą dekadencką postawę. Trudno mi będzie cieszyć się życiem, jak uważam to za naiwność. Ale spróbuję, może wsiąknę na dłużej.

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, to może ograniczaj niezdrowe żarcie?

Jakiś sport? Nie wiem.

Takiej postawy jak mówisz,niełatwo się oduczyć,mogą i lata minąć by się odzwyczaić...

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie jestem zbyt egotyczny (chyba dobrze użyłem tego określenia), w związku z pewnymi uwarunkowaniami z przeszłości, rodzina, środowisko, etc. średni ze mnie materiał na chłopaka. Musiałbym najpierw przejść reedukację. Ale co do twojej rady, to się zgadzam, chciałbym wejść z kimś w jakąś relację. Choćby dlatego żeby mieć jakąś bliską osobę. Bo takie bliskie osoby mam jedynie z nadania, a nie z mojego czy ich wyboru.

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, przy moim nihilizmie,samoocenie,pesymiźmie i lenistwie każda zwieje po tygodniu,więc szkoda krwi sobie psuć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.