Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

anonus hej :)

wykończony próba zaduszenia kogoś w pokoju?;)

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Esu, spisywac sie dobrze na zawodach, wtedy sami mnie wylapia :D . Wlasnie ostatnie zawody w kategorii junior mialem zajebiste i trener kadry w rozmowie z moim trenerem klubowym mnie chwalil, ale nic z tego nie wyszlo, bo od tego roku jestem senior :P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Esu, cześć, chyba Cię jeszcze nie widziałam tutaj :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, hej, a dopiero wróciłam do domu od rana.. ale ogólnie dobrze słychać :D A u Ciebie?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wysłowiona, hej, hahaha, ja sie wczoraj uderzyłam o okno :mrgreen: ofermy górą! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, Zobrazuj to :mrgreen:

Czyż jest coś piękniejszego niż ostrze,niczym brzytwa (lub sama brzytwa) wbijająca się w gardło,po kolei rozpruwająca każdą komórkę,przebijając się przez tkankę niczym kuchenniak przez masło.

W końcu zaś otwarcie rany,wylew krwi,niczym wodospad i epicki chargot ofiary..

Czy może być coś piękniejszego? :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobry wieczór :yeah:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.