Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

monk2000 to sobie walnij motywator moze, na youtube widzialem wiele fajnych do treningu, ale do nauki to jeszcze ani jednego. :smile:

Mara, nie moge sie przestawic, dla mnie to wyglada jakbys twarz zmazala sobie. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, nie sądzę żeby pomogło.

no np. mnie nie pomagajan, :pirate: ale myslalem, ze innym pomaga skoro lajkuja, chyba tak jak ja, lubia ogladac tylko. :smile:

-- 13 kwi 2013, 23:27 --

wątek leci ja coś napiszę i wtedy cisza, to jakaś prawidłowość bo już któryś raz widzę to. :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzień dobry :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coma, faktycznie, jest tak wcześnie, a ja już na nogach :lol: co tam u Ciebie? :)

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coma, mój organizm się śmiesznie przestawił jakiś czas temu i o 23:oo zasypiam, a o 7:oo mogę być już na nogach i czuję się wyspana :shock:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, cześć :D

Saraid, o wybacz nie zauważyłam Cie ;)

luk_dig, ano, spodobał mi się :smile:

MamSwojePoglady, hahaha, łózka to mają do siebie, mnie najmocniej trzyma jak muszę rano wczesnie wstac ja siedze w oknie i mi zimno troche

Edytowane przez Gość

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.