Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

dzień dobry, wreszcie odespałam cały tydzień, ale niestety dopadł mnie katar sienny :why:

jak się macie, moi kochani? :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, co słychać? Jak noc minęła? :)

Bardzo fajnie, na spaniu :)

Ale się nie wyspałem coś czuję, tylko 7 godzin a w weekend to praktycznie zbrodnia.

Zaraz chyba pójdę na spacer, w słońcu u mnie 23 stopnie :shock::105:

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, ja przespałam 9 ;) i przed chwilą wróciłam ze sklepu. Szału pogodowego nie ma jak w Trójmieście, ale na prawdę jest przyjemnie. :) Pewnie wiosny nie będzie tylko lat od razu :D

Calineczka1990, cześć kurczaczku ;) weekend wolne- dobrze jest :)

a jak u Ciebie praca?

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, praca bardzo męcząca, mam jednak nadzieję, że robię coraz mniej błędów i radzę sobie coraz lepiej :D

mnie by wyjście z domu dobiło jeszcze bardziej :hide: muszę znaleźć nowy lek na alergię lub przemęczyć trudny okres, bo słyszałam, że przez przedłużającą się zimę nastąpi wkrótce kumulacja wszystkich pyłków :shock:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cieplutko, u mnie na razie tylko 9*, a w przyszłym tygodniu ma być 21*

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, wyśmienicie, nareszcie weekend :yeah:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, ja jestem alergiczką od urodzenia, najpierw na gluten, później przerzuciło mi się to na kurze białko, od 3-4 lat dokucza mi alergia na pyłki (dobrze, że jedynie w okresie od kwietnia do czerwca/lipca), na dodatek jest jeszcze mak i śliwki. Ostatnio mnie pracodawczyni poczęstowała makowcem to po pierwszym kęsie złapała nas obie panika :lol:

freya, cześć, jak tam? :)

anonus, dokładnie tak! :yeah:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.