Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, właśnie wracam ze spaceru, dotleniłam się troche i w końcu odżyłam :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, cześć bracie, co tam? będę miła, nie dam się sprowokować :mrgreen::P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, cześć siostra , u mnie wszystko w porzą ... ale przez te święta się tyje , nagle usłyszałem huk i myślałem , że to telewizor spadł , a się okazało , że siostra krok zrobiła :P a u siostry co tam słychać ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wróciłam! :yeah:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, zaraz brata wodą obleję :P i telewizor też, śmigus dyngus :mrgreen: ej brat bo w ogóle jak skakałam dziś na skakance to się dziura w podłodze na wylot zrobiła, trzeba to naprawić zanim pandy sobie krzywdę zrobią :P

nube, idź idź, świetne lekarstwo na kaca przy okazji :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niecierpliwy, to niezbyt dobre myślenie :?

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, tylko nie telewizor ... a mi się przyda , bo trochę wypiłem w te święta :P zrobią sobie krzywdę ? o to chodzi :twisted: teraz tego nie naprawie , bo nie mam siły wstać , a poza tym sklepy pozamykane i nie ma gdzie materiału kupić :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, delektuję się ostatnim wolnym popołudniem w tym tygodniu. No i smutno mi trochę samemu :P

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.