Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

freya, dbaj o siebie, dla mnie stracenie wszystkich włosów to największy koszmar :hide:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, może spróbuj na początek łykać jakieś witaminki i zmienić kosmetyki na bardziej łagodne lub takie na wzmocnienie włosów, a dietę stosujesz jakąś? ;)

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, cześć moze to nie przez Depakine?tylko inna przyczyna poprosze o kawe jak tam zimni zmarzłam latajac po urzędach litośći :why:

Kestrel, cześć Mara_, Calineczka1990, :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kursy samoobrony nie uczą tego co najważniejsze i czego nie da się nauczyć,zimnej krwi i trzeźwego myślenia w momencie ataku,a wtedy to nawet i najbardziej wymyślne sztuki walki i kursy nie pomogą,trzeba,nie bać się zranić i być zranionym co łatwe nie jest.

Nie do końca krav maga przygotowuje do takich sytuacji :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, proszę bardzo :yeah:

tumblr_lv8gl8EeAY1r08qs8o1_500.jpg

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, czasem wypadanie włosów spowodowane jest problemami z tarczycą :bezradny:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, całkiem możliwe, mojej Mamie też wychodziły garściami :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, jednak,czy to przygotuje? Nie wiem..

Hmm z innych ciekawych sposobów na samoobrone czy robienia krzywdy bliźniemu ciekawią mnie systemy walki nożem :D

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, dlatego ja szukam pracy na własną rękę :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kerstel mp7 od razu krótki 1200strzałów na minutę 200m zasię i przebije 2mm płytę z tytanu + warstwa kevlaru zdolna zatrzymać magnum 44 40pestek w magazynku odrzut minimalny :yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.