Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

fozzie, to marudzenie jeszcze nie zniknęło,ale możliwe.

Bianka78, Czasy się zmieniają,ludzie też,trzeba nowemu pokoleniu szansę dać :mrgreen:

MamSwojePoglady, Możliwe,a możliwe że znów się wszystko z**ebie za jakiś czas,ale chcę wierzyć że nie,czas zweryfikuje :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, bo ja to zmian nie lubię :bezradny: Trudno mi się będzie przyzwyczaić do metamorfozy Saigi...

-- 20 mar 2013, 20:32 --

Kestrel, tak, tak, starość nie radość :mrgreen:

A młodość nie wieczność :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, Jeszcze nic nie przesądzone...nie trać nadziei :lol:

Masz w ramach pocieszenia

ciasteczko.jpg

A młodość nie wieczność

Właśnie dlatego nie powinno się jej marnować,mam nadzieję że tym razem dotarło to do mojego pustego łba :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ja się o-d-c-h-u-d-z-a-m!!!! :mrgreen:

-- 20 mar 2013, 20:38 --

monk.2000, mnie jeszcze za czasów Starka vel Saigi vel Kestrela nie było, a Arhol to już zupełnie nie wiem, kto :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, Eee z czego? No ale wy (kobiety) często macie takie jakieś inne spojrzenie na wagę :P

I pociesze cię,też chwytam się za diete redukcyjną od kwietnia :mrgreen: ! (teraz trochę finansowo uwiązane łapy,ale w przyszłym już niema wymówek )

-- 20 mar 2013, 20:42 --

MamSwojePoglady, Prawda,dlatego trzeba zmiany wprowadzić w takim stopniu gdy już nie będzie można się wycofać. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, dobre pytanie przeciez Bianka78, jest szczupla, jak schudnie to jej nie bedzie.

Kestrel, dieta redukcyjna jest drozsza niz dieta na mase?

ja w druga strone ide chce przybrac z 15 kg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, Hmm "masówka" teoretycznie powinna być droższa bo je człowiek więcej,ale w praktyce pewnie wychodzi tak samo,albo podobnie.

-- 20 mar 2013, 20:49 --

MamSwojePoglady, Są,dlatego trzeba czym prędzej "wdepnąć" na inny grunt,tak by nie można było się wycofać :P

Wyjścia są 4 - zmiany,stagnacja,dół,zgon/samobój.

Chyba musimy spróbować...nie popaść "dalej"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, niby to tylko 5 kilo więcej po zimie i lekach, ale ja NAPRAWDĘ nie dopinam się w spodnie i spódniczki :( Nie chcę tak. Niewygodnie mi :P

Kestrel, "...dieta, ach, dieta, koniec z hurtem, czas na detal..." :yeah::yeah::yeah::mrgreen:

zmienny, a Ty niby skąd wiesz? :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, no ja i calineczka z tego co sie orientuje. tylko musze pilnowac, zeby w brzuch nie szlo. :smile:

Kestrel, a jakas specjalistyczna to moze tak, ja myslalem tylko zwykla zdrowa diete, z mniejsza liczba kcal.

Bianka78, a co moze mi powiesz, ze rozmiar 38 to na grubych jest? ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, 5 kg...aaa

Ja mam 30 :o

Zauważyłem kiedyś ciekawe zjawisko w moim otoczeniu,gdy mówiłem że chcę się wziąć za swoją wagę - kończyło się brechtem,(zwykle słusznym),gdy nic nie robiłem,też wypominali

Weź tu człowieku dogódź innym :bezradny:

-- 20 mar 2013, 20:59 --

MamSwojePoglady, Otóż to.

Co do tego,może być gorzej,zawsze nagle może dopaść człowieka jakaś ciężka nieuleczalna choroba,brak miejsca zamieszkania,pieniędzy,tragedia jakiejś bliskiej osoby,albo i sami możemy zwarzywieć i chcieć się wysłać na inny świat.

Zawsze może być lepiej też,że wyjdziemy z szitu,pójdziemy naprzód i będzie sobie człowiek żył w zgodzie z sobą i całą resztą,realizując to co tam chciał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.