Skocz do zawartości
Nerwica.com

przedawkowanie sympramolu

paulina18051986

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich bardzo serdecznie

Mam pytanko czy po przedawkowaniu 16 tabletek sympramolu i 8 tabletek apapu można umrzeć i, czy można po takiej dawce uszkodzić sobie wątrobę albo inne organy? A jakie bym miała objawy gdybym przedawkowała tylko leki sympramol w dawce 10 tabletek, a jakie bym miała objawy po przedawkowaniu 8 tabletek apapu? Jesteś po pierwszej nieudanej próbie samobójczej, 5-6 lat temu przedawkowałam leki fevarin w dawce 13 tabletek i jedynie miałam nudności i wymioty, a także płukanie żoładka i kroplówkę. I mam pytanie, czy gdybym teraz przedawkowała tylko sympramol w dawce 13 tabletek to bym miała te same objawy przedawkowania czy przy fevarinie?

Planuje dokonać drugiej próby samobójczej, bo jest mi bardzo ciężko, a poza tym nie chce żyć, a od tamtej pierwszej próby ciągle powtarzam sobie, że prędzej czy później to i tak to powtórze, bo poprostu nie chce żyć.

Liczę na odpowiedź, a nawet jeśli nikt mi odpisze na pytania to i tak to zrobie, bo codziennie wyobrażam sobie gdzie tego dokonam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skoro i tak to zrobisz to po co pytasz? Zrób to!

Chcesz od nas litości? Chcesz, żebyśmy zaczęli mówić, po co to robisz, przestań?

śmieszą mnie takie posty, to zwykłe wołanie o pomoc. Gdybyś chciała to zrobić to byś to zrobiła i nie pisała postów na forum, czekając na jakieś reakcje. I co? Niby mamy pochwalić? A może polecić jakieś inne środki lub dawki?

Włączam tryb ninja jak jestem sam w domu i sprawdzam wszystkie pokoje czy przypadkiem gdzieś nie czeka na mnie seryjny morderca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi