Skocz do zawartości
Nerwica.com

15letnie cierpienie

Gość almed

Rekomendowane odpowiedzi

nerwica z powodu tego ze jako mezczyzna nie moge sie umowic na sex, moja sexualnosc nie jest akceptowana a wrecz osmieszana, nie moge przejsc do kolejnego etapu zycia, dojrzec we wlasciwy sposob z powodu niemozliwosci zralizowania sexualnego, jestem duzym chlopcem z powodu niemozliwosci spelnienia sie, atakowanym z powodu bycia płcią meską - wmawianie kulturowe ze nie mam uczuc, mysle o jednym, jestem prymitywem, gatunkiem wymarlym, niedojrzalym, wykorzystywaczem, swinią, płcią brzydką, moja płec jest napietnowania psychicznie zyciowo co spowodowalo ze niemoglem sie rozwinac jako zdrowy normalny czlowiek, nie moge odczuwac przyjemnosci z powodu dokuczających zyciowch bodzców

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie moge sie zrealizowac sexualnie z powodu bycia płcią brzydką - nie moge tak jak dziewczyny np wejsc na czat, pokazac sie w kam z opisem okolice ... i sprawa załatwiona, przez co sie mecze, co powoduje ze mysle obsesyjne o sexie, co dla natury kobiecej jest doskonałą okazją aby szydzic gardzic wysmiewac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rób z siebie większego idioty niż jesteś. Zamiast pomstować na kobiety, zajmij się sobą i swoim problemem, bo nienawiść i pogarda do kobiet pomieszana z panicznym strachem wobec nich, nie może doprowadzić do niczego dobrego.

np zabojstwo kobiet? to az takie one zle ze tyle nienawisci sie wzmaga?

widzicie i odrazu sie tworzy spam

... ale przestancie pisac ktora proba bo znowu sie tworzy spam i tak wkolo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi