Skocz do zawartości
Nerwica.com

Kiedy zaczną grzać ??

Gość Misiek_NL

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie będą grzac jak sobie zejde do piwnicy i sobie napale w piecu, a to pewnie będzie na dniach bo jest mi lodowacie zimno :evil:

"Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą."

"Panować nad sobą to największa władza" - Seneka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałam, że to kolejny topik przytulaczy. :lol: Ale fakt mogliby rzucić kilka szpachli węgla.

idxcie na całosc nie łapiąc yonka, pusycyajcie latawce na łące i dmuchajcie motzlki...

"Wyobraź sobie prawa i obowiązki, przywiązania i potrzeby, wspomnienia i wdzięczność, zespól to wszystko pod jednym imieniem i imieniem tym będzie Ojczyzna". V.v.G.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie będą grzac jak sobie zejde do piwnicy i sobie napale w piecu, a to pewnie będzie na dniach bo jest mi lodowacie zimno :evil:

Fajnie... Jakbym tak miał to już bym napalał w tym piecu przedwczoraj ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Natomiast dla szcześliwych posiadaczy kominków problem częściowo rozwiązany ;)

To jest najlepsze wyjście. U rodziców jak mieszkałam to kominek wystarczał na nagrzanie całego domu w 10 minut i do tego gratisowo była gorąca woda :D Świetny wynalazek, niestety teraz go nie mam :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie dzisiaj gorąco, słońce grzeje, aż musiałam okna otworzyć.

Pocieszę Was- w połowie września mam urodziny i nie pamiętam aby kiedykolwiek ten dzień nie był słoneczny! Zawsze jest ciepło i słonecznie. W dodatku w prognozach pogody długoterminowych jasno mówią że w połowie września wróci lato.

Ponadto zeszłoroczny wrzesień cały siedziałam nad morzem i codziennie jezdziłam w krótkich spodenkach na rowerze, ale właśnie zrobiło się ciepło po 10 września jakoś.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi