Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nie moge uprawiac seksu mam zahamowania.

mariana

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Straciłam dziewictwo w bardzo poznym wieku a mianowicie 25 lat. Obecnie mam 27 i raz tylko wspolzylam z moim chlopakiem, ktory rzucil mnie po tym pierwszym razie. Od tego okresu mam depresje, nie wiem jak sobie z tym poradzic. Czuj ez enie jestem atrakcyjna sekualnie i ze faceci nie patzra na mnie jak na obiekt pozadania. Chcialabym miec udane zycie sekualne ale jestem sucha. Nie potrafie sie podniecic. Nienawidze swojego ciala i chce umrzec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich. Zostalam dziewica w bardzo poznym wieku a mianowicie 25 lat.

Kurcze, ja mam 20. Czyli jeszcze mam szansę, że zostanę dziewicą? :mrgreen::pirate:;)

A tak na poważnie- byłaś może u psychologa, albo u seksuologa? Czy z tym jednym partnerem mieliście jakieś spięcia? Jak myślisz- dlaczego Cię zostawił? Jak długo z nim byłaś?

Skoro związał się z Tobą to znaczy że jednak mu się podobałaś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mariana, mam ten sam problem.Obecnie i tak jest lepiej niż kiedyś.Najpierw rok walczyłam ze sobą by się rozebrać,bo się wstydziłam.Później pół roku żeby przestać się przejmować czy wszystko jest idealnie.Znów pół roku potrzeba bylo bym zaczęła czerpać z tego jakąkolwiek frajdę (!).Obecnie (po trzech latach związku!! :pirate: ) marzę o tym by kiedyś wychodziło spontanicznie,a nie jak się "odpowiednio" przygotuję psychicznie.Mój chłopak to Anioł,oswajanie mnie to mordęga,ale on wykazał się ogromną cierpliwością,więc o tyle miałam łatwiej.A czy doświadczyłaś już cudu masturbacji? :P jak trochę poznasz swoje ciało i i zobaczysz jakie to może być przyjemne,będzie trochę prościej.

A druga sprawa to wyrozumiały i kochający partner,niestety (!) nie każda z nas może wskoczyć z kimkolwiek do łóżka i mieć od razu wielkie wow.Pozdrawiam :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też mam ten sam problem, straszne zahamowania związane z seksem, późno rozpoczęłam współżycie, na początku było fajnie, a potem coraz mniej mi się podobało gdy zaczął się mój stan psychiczny pogarszać, teraz już od dawna w ogóle nie mam ochoty (nie wiem czy to też przez to, ze biorę leki)...jestem oziębła i zimna jak lód :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi