Skocz do zawartości
Nerwica.com

Filmy i seriale

Magnolia

Rekomendowane odpowiedzi

kupmitrumne, koncze ta klotnie bo i tak jestem na straconej pozycji bo zara pocisk dostane od stalkingu pojebow oblesnych zbokow itp

wiec uwazam ze kazdy ma prawo do swojego zdania , i ja tego aktora bardzo lubie i uwazam ze gral kultowe role w kultowych filmach bang!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widiząłem już pierwszy odcinek i muszę powiedzieć, że dawno na mnie nic takiego wrażenia nie zrobiło . Nie mogę się doczekać reszty odcinków. Dużo się dzieje, jest krwisto. Z przyjemnością się tego słucha, a Freeman i Thorton w rolach głównych są swwietni. a do tego są ładne zdjęcia...

z wrażenia zapomniałbym o jakim serialu piszę. Tytuł serialu to Fargo i jest to 10 odcinkowy dramat kryminalny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, zdałam sobie sprawę, że Sissy Spacek (Carrie wydanie pierwsze) jest jednak MEGA przerażająca, zwłaszcza jak oczy zrobi O.O. W ogóle ma przerażającą urodę. Miła, a później jebs, obsranie na miętowo. Coś jak niunia z nowej wersji Martwego Zła, tyle że jej wygląd po opętaniu to zasługa dobrych makijażystów, a pani Sissy Spacek po prostu TAK MA.

Carrie.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rebelia, Widziałem ta nowa wersje całkiem całkiem, i chciałem drugą część zobaczyć starej wersji ale trzeba było wykupić konto.

Fajny film ogólnie matka nawiedzona, czarny charakter z tej dziewczyny co ją gnębiła i Carrie czyli ta sama aktorka z KICK ASS :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, e tam, ja na ogół najpierw czytam, później oglądam. Ekranizacje książek mają to do siebie, że nigdy nie dogodzisz komuś, kto książkę przeczytał. :)Bo nie było tego, tamtego, sramtego albo coś dodane. No cóż no. Ale lubię takie kombinacje i weryfikacje :) Podobnie jak Lśnienie, Skazani na Shawshank, Sekretne Okno, Zielona Mila.

Swoją drogą Sekretne Okno dobre.

[videoyoutube=z1ED0dw-EBA][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi