Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

Transfuse, Kamizelkę już przeczytałam, zostało tylko: "Mendel Gdański" "Gloria victis" "Lalka" "Nad Niemnem" "Potop" "Zbrodnia i kara" oraz "Nana" :mrgreen:

Je ne comprends pas!

borderline

nerwica lękowa

nerwica natręctw

zaburzenia adaptacyjne

http://www.onedepression.blox.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, bo mam indywidualne, i przyznali mi je dopiero w piątek. Miesiąc siedziałam w domu... No i za 3 tygodnie wystawianie ocen a ja prawie żadnej nie mam :roll: i materiał trzeba gonić... :bezradny:

Je ne comprends pas!

borderline

nerwica lękowa

nerwica natręctw

zaburzenia adaptacyjne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Zbrodnia i kara to chyba jedyna lektura, którą przeczytałem w całości. Główna pozycja do prezentacji maturalnej...

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ja niestety nie mam czasu na czytanie tych lektur, muszę tylko przelecieć szybko wszystko... :bezradny:

Transfuse, ja z tego przeczytam tylko nowele :P

Je ne comprends pas!

borderline

nerwica lękowa

nerwica natręctw

zaburzenia adaptacyjne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady Em., to teraz rozumiem :) a tak na marginesie. Byłaś na jakim spotkaniu z Poznaniakami ?

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpoczywam...już po obiedzie, teraz pyszna herbatka, zabawa z pieskiem, a potem mecz. Cieszę się z Euro.

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lukrecja., nie lubisz jak ktoś Ciebie dotyka, czy Ty nie lubisz kogoś dotykać? Czy może chodzi o przedmioty ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lukrecja., a dlaczego tak jest ? Wiesz, pytam bo pierwszy raz spotykam się z czymś takim. Mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi