Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

Dopijam drugą butelkę cydru i zerkam przez okno na chmury. Nie wiem za co się zabrać. Czy pograć, czy dalej oglądać turniej, który oglądam, czy wziąć się za pracę lub naukę czegokolwiek, czy wyjść na spacer... Na nic nie mam ochoty, jutro będzie tak samo wyglądać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leżę na dywanie po ciemku i słucham muzyki z głośników. 

4 godziny temu, avesen napisał(a):

Dopijam drugą butelkę cydru i zerkam przez okno na chmury. Nie wiem za co się zabrać. Czy pograć, czy dalej oglądać turniej, który oglądam, czy wziąć się za pracę lub naukę czegokolwiek, czy wyjść na spacer... Na nic nie mam ochoty, jutro będzie tak samo wyglądać.

Oj nie przesadzaj z tymi %

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja wcale nie lubię zerkać przez okno na chmury, przypomina mi się wtedy w jakiej klatce żyję, z której nigdy nie będzie wyjścia w żadnym wymiarze. 

12 godzin temu, Mic43 napisał(a):

Oj nie przesadzaj z tymi %

Wszystko inne mi się pokończyło albo efektów nie daje. Z resztek niczego nie ulepię. Ostatecznie poszłam spać wcześniej z małym helikopterem w głowie.

A teraz słucham muzyki, która już mnie zaczyna irytować, i myślę o wszystkich zaległościach, które wiszą nade mną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cisnę bekę z pustaków na tinderze. Od lat mam konta na różnych portalach randkowych, prawdziwe, ze swoimi zdjęciami. Od lat ani jednego polubienia. 

Założyłem pół godziny temu (znowu) fejkowe konto ze zdjęciem jakiegoś przystojniaka. Nawet w opisie napisałem że konto jest fejkowe, ale i tak nikt nie czyta opisu, tylko widząc przystojniaka od razu daje w prawo... 🤣🤣🤣🤣🤣

Screenshot_20250618-174744.png

Screenshot_20250618-174754~2.png

Screenshot_20250618-174734.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Purpurowy napisał(a):

Cisnę bekę z pustaków na tinderze. Od lat mam konta na różnych portalach randkowych, prawdziwe, ze swoimi zdjęciami. Od lat ani jednego polubienia. 

Założyłem pół godziny temu (znowu) fejkowe konto ze zdjęciem jakiegoś przystojniaka. Nawet w opisie napisałem że konto jest fejkowe, ale i tak nikt nie czyta opisu, tylko widząc przystojniaka od razu daje w prawo... 🤣🤣🤣🤣🤣

Screenshot_20250618-174744.png

Screenshot_20250618-174754~2.png

Screenshot_20250618-174734.png

Najbardziej zabawne jest że to zdjęcie to ai

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Raccoon napisał(a):

Najbardziej zabawne jest że to zdjęcie to ai

AI czy nie, grunt że przystojny. Reszta już nie ma jak widać znaczenia.

Kiedyś zrobiłem taki sam numer na sympatii, tylko ze zdjęciem mojego starszego brata (był modelem zanim zaczął ćpać) skrzynka od razu pełna.

Edytowane przez Purpurowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Męczę się bez papierosów, z racji na stan ograniczyłam do minimum, całkowicie przestać nie mogę, gdyż przy moim paleniu za bardzo by to wpłynęło negatywnie na mnie i na dziecko, lekarz kazał tylko ograniczyć znacznie, ale palić. Dziś mam dziwne objawy i chce mi się palić i jednocześnie mam odruch wymiotny więc być może mnie się chce a rozwijającemu dziecku nie, więc nie palę. Jeść też nie za bardzo mogę i mi się chce i nie, tyle o ile zjadłam. Oglądam seriale, doskonale swój turecki, nie chce mi się sprzątać choć powinnam, włączyłam tylko pranie, ale rozwiesić mi się też go nie chce, choć pewnie zaraz to zrobię, wczoraj miałam więcej energii. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi