Skocz do zawartości
Nerwica.com

seroxat pomózcie

monika87

Rekomendowane odpowiedzi

Od czterech dni biore 10 mg seroxatu i czuje sie fatalnie.Bol mnie glowa ,mam nudnosc,brak apetytu ,poce sie,jestem osłabiona i momentami czuje ze zemdleje ale to przechodzi po 15 min a poza tym mam ciezka głowe i czuje pulsowanie.Czy to normalne i powinnam przeczekac czy udac sie do lekarza.Prosze o odpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To normalne Monika! Poczatki niestety tak wlasnie wygladaja, nasz organizm w ten sposob przystosowuje sie do tego typu lekow. Przechodzilam przez to, bylo strasznie ale przetrwalam:) Ty tez powinnas, to minie, nie powiem Ci kiedy, bo kazdy z nas reaguje inaczej. U mnie byly to 3 tygodnie skutkow ubocznych. Wytrzymaj! Wiem, ze to okropne ale wierze w Ciebie, trzymam kciuki!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam,

Moniko jak najbardziej możesz wypić kawe ale pamiętaj że potęguje to objawy tak jak alkohol !

Pozdrawiam

p.s. mam nadzieję że już się czujesz lepiej :-) ja też na początku brania seroxat czułam się gorzej niż przed, mój psychiatra miał mnie dosyć bo dzwoniłam jak szalona do niej z pytaniami czy normalne jest to ... i to.... i to.... teraz się z tego śmieję bo czuję się rewelacyjnie, ale niestety trzeba przejść te pierwsze dni/tygodnie.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi